Info

 Ok. Premiär för garagecykeln! Öste på rätt rejält och insåg att jag hade glömt bort hur jobbigt det kan vara att cykla. Så det blev jag lite glad av, skönt att bli riktigt svettig igen. Nu känner jag att jag åtminstone liiiite lättare kan låta foten kurera sig i lugn och ro. Inte för att cykel är samma sak som löpning men ändå. Kan nog hålla konditionen i schack litegrann med hjälp av cykeln. Min snälla friidrottskompis Calle, som också haft denna skit i foten, påminner mig om att det är värt att vila och att den tiden bara är en ”fis i rymden” i jämförelse. Försöker lyssna på honom. Och trampa på som bara den medan.

 Uma tyckte det hela med cykeln var väldigt intressant. Dock så tycker jag det är oerhört långtråkigt att cykla, det går det inte att sticka under stol med. Framförallt i ett garage och trots att man leker spinningpass. Nu kan man undra varför jag inte sätter cykeln framför TV:n men det gillar jag inte. För mig är sport sport och inte underhållning. Jag kan faktiskt gilla det där kärva härdandet. I övrigt så kör jag på med magövningar. Den får ta emot all min frustration över foten, haha.

Just det, jag har även skaffat kort på Bosön idag. Jag kommer hänga där i gymmet en del framöver. Att bli stark är min plan. Och sen när foten är bra ska jag springa runt en del här inne också.

 Det var fotbollsmatch på Bosöns fotbollsplan. Åh vad jag älskar upplysta fotbollsplaner om hösten. Det är poesi.

Kommentarer

6 kommentarer

Post a comment
 1. elinaeels #
  oktober 19, 2012

  Snyggaste magen ever!

  • oktober 19, 2012

   Åhh det var snällt sagt. Lite spänd är den ju där ska jag genast erkänna!

 2. Hanna #
  oktober 19, 2012

  Ska du inte lägga ut dina magövningar? /Hanna, även jag sjukt imponerad av dina magmuskler

  • oktober 19, 2012

   Man tackar! Men jag fuskspänner lite på bilderna ibland. Jo jag kanske får göra det men det är classic stuff!

 3. Kix #
  oktober 20, 2012

  Jaaaa, vill gärna se exempel på magövningar, en till som är imponerad här:-)
  Funderar på att köpa en pilatesboll och det skulle vara kul att se vad du gör för övningar där.
  Beundrar din vilja och din träninglust! Kämpa på! Hälsningar Kix

  • oktober 20, 2012

   Hej Kix! Haha, tack! Men du, köp en pilatesboll! Finns hur mycket bra övingar som helst, nästan så man inte behöver ett gym när man har en boll. Jag köpte en boll från Casall och då fick man med ett häfte med övningar och det är de som jag kör plus en del till. Lycka till med magen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS