Info

 Idag ville jag ta en löptur på mjukare underlag så när klockan ringde 05.15 var det på med pannlampan. Jag köpte pannlampan förra året men kom aldrig riktigt igång med att använda den ordentligt. Det är något med farten i mörker, automatiskt är det som att kroppen sänker tempot för att inte råka snubbla. Hur som helst så tyckte jag det kändes rätt bra idag men det kanske var just för att jag inte heller skulle springa fort.

 Känslan med pannlampa är lite som att vara med i Blair Witch Project-filmen. Eller som att man vore ute på ett topphemligt men ack så viktigt uppdrag, där man ska bana sin väg genom svårframkomlig terräng. Man känner sig också som ett med naturen, såg en hare plötsligt skutta förbi i ljuskäglan. När mitt löpuppdrag var avverkat sprang jag hemåt. Vår gata höll precis på att vakna.

 Lite agentkänsla eller kanske mer yttre rymden?

Kommentarer

4 kommentarer

Post a comment
 1. oktober 17, 2012

  Såg att du var och handlade på Runners Store nyss. 🙂 Jag stod i korsningen Vasagatan/Olof Palmes Gata mitt i en refug när du passerade på andra sidan gatan. Ingen chans att heja utan att skrika mig hes och skrämma slag 7 pers.

  • oktober 17, 2012

   Haha, ja det stämmer! Hade fixat med mina inlägg. Samt köpt en fin gul mössa (Intresseklubben antecknar). Eloge till dig som kände igen mig i civil klädsel – nästa gång får du dock SKRIKA!

   • oktober 17, 2012

    Fast du hade ju Nike Free på dig, så helt civil var du ju inte. Och en Runners Store-påse klassas ju nästan som träningsklädsel.

   • oktober 17, 2012

    Ja det är sant, lite fusk var det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS