Info

 Enda fördelen med att inte få springa så mycket som man vill är att det slarvas mindre med styrkan. Än så länge kör jag min hemmastyrka men inom kort kommer det även bli gymmande och mer ”motstånd”. Ser fram emot det även om jag trivs allra bäst hemma, just för att det tar så lite tid.

Vad gäller löpningen så har jag i ett par dagar sprungit med mina inlägg och jag blir inte klok på det. Det känns inte hundra, liksom klumpigt och jag tycker löpsteget känns underligt. Jag tror de behövs fixas till och ”tas ner” lite och efter det kanske de ändå kan vara bra för just det skedet jag är i nu med foten, för att avlasta. Men imorgon tänkte jag köra några lugna km utan och se hur det känns. Jag har ju ändå sprungit i en himlans massa år, om än inte lika mycket, och klarat mig bra utan. Fick i alla fall mycket bra tips från Eva som haft samma problem. Sen är det såklart så att det som funkar för en person kanske inte funkar för en annan. Det blir till att testa sig fram.

Hej från bodybuildern.

Kommentarer

3 kommentarer

Post a comment
 1. Eva #
  oktober 17, 2012

  Håller tummarna att du hittar ”din” väg för det är fanimig (ursäkta svordom) inte kul det där fotonda!

  • oktober 17, 2012

   Det är hemskt! Dvs mycket synd om mig. Dessutom hatar jag att cykla och simma…

   • Anonym #
    oktober 17, 2012

    Ja det är synd om dig. Jag förstår precis! Dock kan jag pina mig igenom simning då jag även vill fortsätta tävla i aquathlon men kul är det dock INTE! Hungrig som f-n å kissnödig resten av dan blir man oxå, morr! Nä, löpning kommer alltid vara nummer ett å sen styrketräning som god tvåa 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS