Info

 Hallå! Det är måndagkväll och dags för chin-ups! För att få lite extra kraft drog jag på mig linnet och shortsen som jag köpte i Berlin efter Marathonet. Ni vet efter loppet när man går runt och känner sig så duktig och unnar sig själv exakt allt? Ja det var i den vevan jag köpte dessa. Tror de funkade bra för chinsen, totalt 70 stycken och efter det lite magövningar. Såhär ser shortsen ut i närbild:

 Jag kommer alltid bli lite extra glad/snabb/stark med dessa på mig.

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
 1. oktober 16, 2012

  Det förstår jag – vilken peppig färgkombo!

  • Tove #
   oktober 16, 2012

   Ja det är oerhört peppigt det hela. Bra att ta fram när det är grått utanför fönstret. Eller man själv är grå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS