Info

 Idag: testjogg! Har haft helvila i fyra dagar, ja egentligen fem dagar, då min sista springtur i tisdags knappt kan räknas då jag pga smärta fick gå större delen av vägen. Kändes helt underbart att få snöra på sig springskor igen! Stoppade ner mina formgjutna inlägg i mina gamla trotjänare Adidas Supernova Glide, ja modellen är en trotjänare men just detta par är splitternya. Och sen gav jag mig av, med mig hade jag Febe. Vi joggade ner till Grönsta. Sprang försiktigt uppför Grönstabacken, jag var beredd på ett hugg i foten men nej. Kändes ok.

 Vi joggade vidare. Så skönt med mjukt underlag! Jag insåg att jag kutat non stop på hård asfalt i tre månaders tid. Ska nog ändra på det här framöver om foten blir frisk, då blir det lättare med kuperat igen. Tanken idag var inte att springa långt på något vis, bara tre km som test. Jag känner av foten litegrann när jag springer men inte ont, jag bara känner att den är lite svagare. Men ändå, det känns lovande! Snart så.

 En sån här liten jogg är inte alls fel, särskilt inte när man har så trevligt sällskap!

Kommentarer

4 kommentarer

Post a comment
 1. Tanja #
  oktober 14, 2012

  Härligt att se dej tillbaka i spåret.. Har en liten fundering som jag tänkte att du kanske kan hjälpa mig me.. Varje gång jag springer (senaste månaden) så får jag en smärta i ena smalbenet. Det sitter liksom mitt på smalbenet o sen en bit in på sidan.. Släpper oftast efter ett tag men sen kan jag känna av det lite grann några timmar efter löpturen.. Har du haft nått liknande o vet du vad man skulle kunna göra åt det?? Tacksam för svar o hoppas du e igång ordentligt snart igen!

  • Tove #
   oktober 15, 2012

   Hej Tanja! Önskar att jag kunde säga något klokt men jag är ju ingen idrottsläkare på något vis. Men tycker du ska kolla upp det om det påverkar din träning och du har ont. Kanske finns några bra övningar att göra även för detta… Lycka till!

 2. Elina (flinaochspring) #
  oktober 14, 2012

  Fint att kunna jogga tillsammans! Jag har själv fina minnen när jag följde med min pappa på joggingrundor. Kvalitétstid utan dess like!! Håller tummarna för din fot!

  • Tove #
   oktober 15, 2012

   Tack Elina! Jag har också fina löparminnen med min pappa… man får göra sitt bästa för att låta det gå i arv. Tack för tummen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS