Info

 1. Köpte god macka till frukost. Jag körde internationell sockrad stil och köpte därmed brödet/bullen till höger som jag och Olle delade på. Den var liksom som en brioche men med lite vanilj i. Dagen kan inte gå fel med en så stark början!

 2. Målade naglarna. Jag har sagt det förr: jag gillar smycken men när man tränar kan man inte kuta runt med massa silver och jox. Då är nagellack ett bra substitut.

 3. Gjorde 60 chins uppdelat i serier till White Stripes. Alltid bra med lite arg musik när man gör chins. Jack White, herregud!

App, app, nu har jag glömt en sak som jag borde göra. Plankan! Den får avrunda kvällen.

Kommentarer

3 kommentarer

Post a comment
 1. oktober 11, 2012

  Och så har du varit på Löplabbet väl? 🙂 Hörde ryktas om flera riktigt duktiga löpare varit på race idag. Bl.a. ‘En klubblös tjej som sprang Berlin på 3:00:09’ Jag tänkte direkt att det var du och fick det bekräftat efter att ha frågat lite om utseende. För jag har väl rätt? 🙂

  • Tove #
   oktober 11, 2012

   Haha, det stämmer! Fick bra hjälp! Är du aldrig inne på Race?

 2. oktober 12, 2012

  Nej, jag håller till på tjej. Något tillfälligt inhopp på race kan dock ske.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS