Info

 Jag vilar foten. Man önskar ju att man efter en dag kände en enorm skillnad men så är det tyvärr inte. Jag ska inte hålla på att räkna dagarna utan bara försöka vänta tålmodigt. Jag tänker också att det säkert är nyttigt för kroppen rent generellt att vila lite, och då känns det bättre. Under tiden får jag göra annat. T ex köpa vinterskor till alla barnen och ta på mig roliga tights och göra styrketräning.

 Körde mitt vanliga program. Nu jäklar kommer magen få jobba medan foten vilar, det är ett som är säkert. Plankan är en av alla magövningar jag kör och denna ska jag satsa ännu mer på nu när jag har tid. Man kanske kan bli någon slags plankamästare? Uma var som vanligt coach. Hon var dock inte lika förtjust i mina tights utan frågade sakligt varför jag hade på mig så fula byxor. Ärlighet varar längst, just det.

 På elementet hängde min andra gymkompis, Ali.

Kommentarer

7 kommentarer

Post a comment
 1. oktober 10, 2012

  Nu måste jag kommentera katten igen: jag vill HA en! Kan du rekommendera uppfödare? Om inte i det här forumet, har du lust att mejla över?

 2. oktober 10, 2012

  Ali är ju coolaste snubben i stan. Och då har jag sett väldigt många coola kattsnubbar, inklusive mina egna. Quelle personality! 🙂

  • Tove #
   oktober 11, 2012

   Jag hälsar honom detta!

 3. MarieV #
  oktober 11, 2012

  Sant! tightsen ser väldigt kul ut……var får man tag på sådana?
  Klart Ali ligger på elementet, nu när det börjar bli lite kallt ligger vår katt bara på varma ställen…element, akvarium och så…

  • Tove #
   oktober 11, 2012

   Tightsen kommer från H&M! Inte alls träningstights men är av ett otroligt skönt, supermjukt material. Funkar bra för snyggstyrketräning. Eller fulstyrketräning om man ska lyssna på Uma.

 4. Saga #
  oktober 11, 2012

  Haha, coola Ali har ju samma min som coola du har på bilden i inlägget nedanför 🙂

  • Tove #
   oktober 11, 2012

   Otroligt roligt, det stämmer ju!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS