Info

 Soliga höstmorgnar. Finns det något bättre? Rakt upp ur sängen och ner i springkläderna.

 Ser ni den silvriga grejen på min mage? Det är en sån där liten magväska som jag köpte på nummerlappsmässan i Berlin och som jag har min kamera i. Tycker den är rätt fin för att vara en ful magväska.

 Hur som helst. Först körde jag ett par kilometer uppjogg. Sprang ner mot Grönsta där det var lerigt och geggigt och bara några få spår kvar av Lidingöloppet.

 Min tanke idag var att köra lite tempo. 5km+5km+3km. Satte av längs Kyrkviken ut mot Elfvik. Första fem kändes ok. Kort vila.

 Sen ytterligare fem. I den bästa av världar hade jag här höjt tempot som jag brukar men det kändes svårt idag. Jag ville inte heller pressa på alltför mycket utan insåg att jag fick nöja mig med att känna lite fart, ja fart jämfört med de första dagarna efter loppet. Känner igen känslan från både Stockholm Marathon och Visby Halvmarathon, en känsla av att man närmsta tiden efter loppen känner sig…rätt kass. Nästan som att man blivit en sämre löpare. Jag fattar ju också att det är kroppen som behöver återhämta sig och man får påminna sig om, att där under, där finns det fortfarande mer att ge. Inte riktigt än, men snart.

 Kort vila innan jag sprang de sista tre. Mötte många andra löpare idag, verkar inte vara någon som kan motstå en sån här fin höstdag.

 Sen hem till lördagskänsla, kaffe, juice och gröt med hallon och färska blåbär. Idag blir en bra dag. Vi ska hem till fina vänner, känns härligt då jag varit rätt asocial på sistone.

Kommentarer

One Comment

Post a comment
  1. MagnusN #
    oktober 6, 2012

    Aha, det var så det såg ut efter LL 🙂

    Och jo, hösten är helt klart bäst årstid att springa i.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS