Info

 När jobbdagen var slut bytte jag om. Idag hade jag tur; min snälla mamma hämtade barnen så Olle och jag kunde åka samtidigt från jobbet. Eller rättare sagt; Olle och min ryggsäck åkte bil och jag sprang hem. Skönt att vara ryggsäckslös då jag har ett rejält skavsår på ryggen efter gårdagens springtur med datorn dåligt nedpackad. Kutade mot Lidingö men blev plötsligt så sugen på lite skog. Jag svängde in mot Lill-Jansskogen där jag tog två varv på 3-kilomersslingan. Så skönt med lite mjukt för benen efter all asfalt den senaste tiden. Och lite efterlängtade backar! Jag som gillar backar har tyvärr lite svårt med dem just nu. Finns inget min fot tycker är värre och värst av allt är att jag inte kan attackera dem på det sätt jag vill, nämligen på framfoten. Lyckas ändå hålla ok tempo men löpsteget är inte mitt normala. Bäst av allt där i skogen var ändå en tjej jag passerade som måste gått på Operahögskolan eller liknande för hon gick där i skogen, helt insluten i sig själv och övade på arior. Det blev en väldigt bra trollsk stämning över det hela.

 Sedan fortsatte jag mot Lidingö i den fina fredagskvällen. Tog ett litet extravarv i hemmahoodsen tills klockan visade 18 km. Skönt att få lite rejäl distans i benen.

 Jag tycker också att mina tights bidrog till en bra fredagskänsla. Adios.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS