Info

 Idag morgonlöpning till jobbet – skönt att vara tillbaka i rutinerna. Särskilt nu när det hostas som aldrig förr på kollektivtrafiken. Min sjukdomsnoja har dock lagt sig en aning nu när Berlin är avverkat men kommer med 100% säkerhet ta fart igen inför NY. Och ju mindre kollektivtrafik, desto bättre.

Det mesta av veckan kommer gå i lugn distansfart för att inte utmana kroppen alltför mycket. Idag kände jag mig rätt mycket som vanligt igen. Tempot finns inte där riktigt, eller rättare sagt: jag försökte inte ens dra upp tempot. Jag väntar med det nåhra dagar till. Ute var det i alla fall helt vanlig höst, duggregn och färgglada löv som man vill kratta ihop till en hög och lägga sig mitt bland. Men det gjorde jag inte utan jag sprang raka vägen till jobbet för jag hade ett tidigt möte.

 När jag öppnade dörren till omklädningsrummet så kändes det som att det var så länge sen jag var där, fast det är det ju inte alls egentligen. Men ni vet, man kan få en sån känsla när man varit iväg och det hänt en massa sen sist. Men det var precis som vanligt där inne. T ex den här handdukshögen som jag bara inte kan förstå hur den har skapats. Vem vill ha sin handduk liggandes där underst liksom?

 Dusch och sen såg jag plötsligt ut såhär:

 Idag kom dessutom mina nya Adizero Boston. Nu ska de nötas in, förhoppningsvis redan idag!

 

Kommentarer

5 kommentarer

Post a comment
 1. oktober 4, 2012

  Alltid roligt att läsa vad du skriver, vare sig du springer i Berlin eller på Lidingö 🙂 Tänkte passa på att fråga en sak: vad använder du för strumpor? (när du springer alltså, hehe) Tycker det är svårt att hitta de mest perfekta, skönaste och icke skavsårsframkallande. Tips?
  Ska bli jättekul att följa din uppladdning inför New York! Hej hopp!

  • oktober 4, 2012

   Hej Nilla! Roligt att du hänger med mig! Förut använde jag X-Socks Sky Run rätt mycket på mina långpass men nu i sommar har jag bara kört på tunnare strumpor och vant fötterna vid det. Jag har bland annat en kort Dri Fit-variant från Nike som jag gillar. Hej så länge!

   • oktober 4, 2012

    Tack för tipsen, ska prova! 🙂

 2. tuffanna #
  oktober 4, 2012

  Undrar varifrån du beställer skor? Funkar bra? Tack!

  • oktober 4, 2012

   Jag har beställt både från Startfitness.co.uk, Milletsports.co.uk och Wiggle.co.uk. Alla har funkat bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS