Info

 Skönt med nya skor! Såklart man måste springa hem. Idag var ryggsäcken helt fullproppad med dator, kläder – och kanelbullar. Jag vill dock genast tillägga att jag egentligen är motståndare till kanelbulledagen och liknande jox. Kan vi inte bara äta bullar, geléhjärtan etc när vi vill? Jaja, idag gick jag dock på kommersen då jag klev in på ett bageri för att köpa kaffe och den där kanelbullelukten slog emot mig. Det var bara att slå till på fem stycken. Således låg de också nedproppade överst i ryggsäcken. Vet inte om det var de nya skorna, att jag var sent ute till dagishämtningen eller om det bara var benen som började på sugna på lite tempo men jag höll helt ok fart på de tio kilometrarna hem. För att vara fyra dagar efter ett marathon.

 Ja här står jag. Tillbaka där dagen började för precis tio timmar sen. Fast nu med kanelbullar i ryggan.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS