Info

 Om exakt 30 dagar ska jag springa här. Man kan ju sitta och kolla på den här kartan hur länge som helst. Det känns helt otroligt. Det var några år sen jag var i New York sist och då hade jag inte en tanke på att jag skulle springa ett marathon när jag kom tillbaka nästa gång. Men så är det. Söndagen den 4 november står jag där. Bland ungefär 45 000 andra om jag förstått det rätt. Nedräkningen och uppladdningen kan börja. Och jag vet att du vill vila lilla fot, men nix. Inte än.

Och jo, kolla den här bilden då. Herregud, känslan är ofattbar!

Kommentarer

14 kommentarer

Post a comment
 1. elinaeels #
  oktober 4, 2012

  Härligt!! Åhh man blir sååå suuuugen på att anmäla sig…..till ……………..2014! Känns så långt borta bara… Hur långt före anmälde du dig?

  • oktober 5, 2012

   Hej! Jag anmälde intresse för 2013 innan sommaren. Men sen så fick jag ändå en biljett nu till 2012 för ngn hade lämnat återbud, kombinerat med lite flax. Lyckost, jag vet. Nu hade i för dig min Berlin-tid ändå kvalat in mig till 2013 så jag får se, kanske jag springer nästa år också… Lycka till!

 2. oktober 4, 2012

  Vill också! Men det få förbli en dröm ett tag till…:)

  • oktober 5, 2012

   Det känns som en dröm…

 3. Anonym #
  oktober 5, 2012

  Hej! Har följt din blogg ett tag och tycker den är ett piggt inslag bland alla träningsbloggar. Jag är också sugen på Boston. Kan du skriva något om varför du springer i dem och vad du gillar bäst med dem osv…
  /Magnus

  • oktober 5, 2012

   Hej Magnus!
   I våras sprang jag Sthlm Marathon med Adidas Supernova Glide men efter det gick jag successivt över till Boston på mina långpass. Sen gick jag och förälskade mig i Nike Lunaracer som jag körde med hela sommaren. Men sen jag fick problem med hälsporre så har jag nu delvis gått tillbaka till mina Boston, och precis köpt ett par nya. I alla fall så ränker jag köra dem på mina längre pass, i övrigt gillar jag Adizero Adios mycket. Boston gillar jag för de är en bra inkörsport till lättare skor men har ändå stadga, vilket jag behöver just nu. Så om du vill börja köra med lite lättare skor men vill ta det successivt så rekommenderar jag Boston. Jag gillar Adidas överlag då jag har rätt smala fötter.

   • Anonym #
    oktober 5, 2012

    Tack för ett bra svar! Jag ska just pensionera mina Supernova glide efter snart 170 mil. Velar kring om jag ska skaffa ett par nya eller satsa på Boston istället. Använder asics tarther till tävlingar på alla distanser. Får försöka pressa in ett besök i skoaffär mellan alla hämtningar och lämningar och jobb. Känns tyvärr mer sannolikt att gliden får fylla 200 mil än att affärsbesök ska hända… 😉

   • oktober 5, 2012

    Haha, känner igen det där…

 4. ida #
  oktober 5, 2012

  Gud vad häftigt att sprinag NYCM! Det ska jag definitivt göra i framtiden 🙂

 5. caroline77 #
  oktober 5, 2012

  Härliga bilder! Jag gick in här nu för att jag ska springa ett pass om 4 minuter och det öser ner här i Malmö. Well, tänker jag, Tove springer ju i alla väder och tider på dygnet. Det är bara att köra.

  Vill också säga att jag verkligen uppskattar att du aldrig kommenterar ditt eget utseende såsom görs på bloggar som kanske skrivs av lite yngre tjejer med fokus på outfit of the day etc. Det är härligt att du gör din grej så naturligt och lätt!

  • oktober 5, 2012

   Hoppas det gick bra i Malmöregnet! Såklart man ska springa då, det är ju bara vatten och dessutom känner man sig alltid som bäst när man trotsar vädrets makter.
   Åh vad kul att du gillar bloggen, det gör mig glad. Vad gäller utseende så håller jag med dig, jag tycker det är alldeles för mycket fokus på sånt överlag. Själv har ju bloggen för jag gillar att springa. Sen gillar jag annat också men det är verkligen sekundärt.

 6. oktober 5, 2012

  Tänk dig en sån nummerlapp där det står TOVE. En vacker dag kanske, en vacker dag.

  • oktober 5, 2012

   Det är en UNDERBAR tanke. Jag tror jag tänker på den ett tag…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS