Info

 1. Gör chin-ups. Det gjorde jag.

 2. Sen: bada badkar. Idag insåg jag att det var evigheter sen jag badade. Varför då? Vet inte, jag älskar ju att bada badkar. Jag älskar också att tända massa flummiga rökelsepinnar samtidigt och låtsas att jag befinner mig någonstans i Orienten. Att jag efter ett strapatsrikt löppass genom öknen blivit inbjuden till en kalifs palats där jag får fri tillgång till palatsets alla faciliteter.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS