Info

 Idag vilar ben och fötter från löpningen. Stelheten har så gott som släppt och då blir man ju extra sugen på spring – men jag vet att vilan behövs. Särskilt för foten. Istället blev det styrketräning med Ali. Mest bålstyrka, körde lite utfallssteg men kände trots allt att benen föredrog att magen fick slita idag. Men här framöver så blir det mer benstyrka än jag kört tidigare. Får se om jag kommer köra det på gym eller hemma. Vi har skivstång och hantlar så kanske att jag ändå fixar det i kedjehuset.

Kommentarer

9 kommentarer

Post a comment
 1. oktober 3, 2012

  Börjar ju bli lite småkyligt på altanen så jag funderar på att lägga min styrketräning på Bosön. Jogg/cykel dit, träning, jogg/cykel hem – perfekt!

  • oktober 3, 2012

   Det kommer nog bli Bosön för mig. Hängde där förra vintern en hel del. Men det är motvilligt…trivs bäst hemma. Hur som, vi lär ses där förr eller senare!

   • oktober 4, 2012

    Håller med. Bosön var dock hemma för mig i vintras, vi bodde där i 5 veckor när vi renoverade huset. Hua. Förresten – ha ha – såg du att det var jag idag?

   • oktober 4, 2012

    Jo men et gjorde jag! Men det kanske inte såg så ut för att 1) Jag höll precis på och velade huruvida jag skulle lämna min fullsmockade ryggsäck hemma innan jag hämtade kids. 2) Jag blev förvirrad då du bytt din cykel mot en moppe!

   • oktober 4, 2012

    Nästa gång vi ses kanske vi båda har löpargrejerna på oss – och då har du träffat mig i alla färdmedelsvarianter!

 2. Saga #
  oktober 3, 2012

  Gör du några chins nuförtiden? Bläddrade bakåt i bloggen och blev påmind…

  • oktober 3, 2012

   Haha, detta var mkt lustigt! Gjorde precis ett gäng chins innan jag slog på datorn. Absolut gör jag det. Inte lika ofta på sistone då jag istället kutat mer och fokat på bålstyrka men jag hänger alltid, mer eller mindre.

 3. Gabbi #
  oktober 3, 2012

  Tyckte du att det hjälpte med kolhydratstömmningen innan ditt maraton?

  • oktober 4, 2012

   Jag har testat det två gånger, en gång innan tävling och en gång på tävling. Hmm, jag kände inte så stor skillnad. Men å andra sidan har jag känt mig i form – men jag har svårt att härleda det endast till maten. Testa en gång innan tävling hur som helst, många får ju problem med magen. I övrigt så vräkte jag inte i mig kolhydrater när jag väl skulle ”öka upp” utan åt ganska normalt, det känns bra för mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS