Info

 Idag var det väldans trevligt att komma till jobbet! Jag fick så många grattiskramar att det inte var klokt. Vad gäller kroppen så kändes benen rätt stela idag. Därför bestämde jag mig för att jogga hem efter jobbet, lugnt och sansat för att inte skada mig, men ändå oerhört skönt att få ur stelheten. Dessutom så stötte jag ihop med min trevliga bloggläsare Jeanette som också bor på Lidingö – plötsligt händer det!

Annars så är det lustigt dagarna precis efter en mara, jag är så hungrig att det knappt går att stilla det. Trots att jag äter en massa så är jag fortfarande hungrig. Så ja, jag har ätit en hel del idag. Förutom det så har jag idag fått mina specialgjorda inlägg till löparskorna. Ska köra med det ett tag här inför New York och jag har också precis beställt ett par nya Adizero Boston. Har definitivt sprungit sönder mina gamla. Jag har också lovat mig själv att vara ordentlig och göra fotövningar för att öka muskulaturen. Inte det roligaste som finns men nödvändigt.  Lika bra jag går och gör det omedelbart. Ajöss.

Kommentarer

8 kommentarer

Post a comment
  • oktober 3, 2012

   Hehe…det vore kul!

   • G #
    oktober 4, 2012

    Enligt senaste årens resultat har du redan idag det som krävs för att göra väldigt bra ifrån dig. Nu ska jag inte tjata mer om det.

   • oktober 4, 2012

    Jag får kolla in de där listorna lite…

 1. oktober 3, 2012

  Ha ha – lite lätt stalker-känsla när vi bor i samma område och har barn i samma skola, fast å andra kul att springa/ cykla på varann och småsnacka lite utan att behöva ta i hand och presentera sig. Vi ses!

 2. Anna #
  oktober 3, 2012

  Hej! Följer din blogg och du har blivit något av en idol för mig och löparvänner! 🙂 Grattis till Berlin! /Anna

  • oktober 3, 2012

   Men detta är ju helt fantastiskt trevligt att höra! Jag får skriva ut ditt meddelande och sätta upp på väggen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS