Info

Vaknade till en tysk lördag. Jösses vad skönt vi sovit! Inga (gulliga) små barn som snurrat 360 grader nonstop i sängen eller ropat på en mitt i natten. Lite tomt. Men också väldigt skönt. Särskilt när ett marathon hägrar. Vaknade också till världens finaste sms: i natt fick min syster och hennes man sitt 4:e barn! Det ni, det kan man också kalla ett marathon. Som man gick och väntade innan vi åkte, såklart kisen skulle komma just nu.

Dagen innan Berlin Marathon så kutas något som kallas för frukostjoggen; 6 lugna km i festlig stämning. Jag bestämde mig redan igår för att hoppa över detta, slippa passa en tid och istället njuta av att bara kunna ta det lugnt. Och så vill jag liksom spara på känslorna till imorgon. När jag vaknade gav jag mig istället ut på en egen frukostjogg. Jag träffade en massa andra löpare som var ute på gatorna för samma sak: känna lite spring i benen och slappna av.

 Samma rutt som igår ner till Tiergarten och jogg längs kanalen. 5 små km. Egentligen gillar jag inte att jogga. Det är som att promenera, det gillar jag inte heller. Jag tycker typ det är jobbigare att jogga än att springa och det får mig alltid att känna mig seg och dålig och tvivla på om jag någonsin hållit en kilometerfart under 5:00/km. Påminner mig själv om att ja, du har det. Du kan det.

 Sen åt vi frukost och gav oss ut på stan. Kollade i lite affärer, köpte roliga föremål gjorda av choklad och jag köpte lite träningskläder. Sen satt vi oss på ett mycket trevligt ställe, Keyser Soze, där vi åt Club Sandwich. Jag drack juice och Olle öl.

 Vi satt där och hyllade Berlin, känslan är ju på topp i denna stad! Sen lite till affärer, bland annat R.S.V.P., världens finaste pappersbutik som jag var i sist jag var här. Det är butiken för alla er som gillar block, pennor och såna grejer. Sen ville Olle gå på museum men jag kände att jag behövde åka hem och vila mig och fötterna. Den lilla känslan av förkylning/trötthet kommer smygande då och då så här gäller det att spara på krafterna.

 Ja, så jag drog hem och målade naglarna. Ja ni, nu är det bara att räkna ner. Om lite mindre än 17 timmar står jag på startlinjen. Gaaaaaaaah!

 Hörrni, det här med att namnet står utskrivet – det känns ju så FLOTT!

Kommentarer

25 kommentarer

Post a comment
 1. september 29, 2012

  Åh vad härligt att se bilderna och känna atmosfären. Sov (minst) lika gott i natt också, och ha en helt fantastisk dag imorgon! Snygga naglar btw.
  Lycka-till-kram från en gammal Berlinare (som just idag, för 24 år sedan, födde sitt första barn på St Joseph Krankenhaus i Berlin-Tempelhof)

  • september 29, 2012

   Ahh, vad fint! Det är världens bästa födelsedagsväder här i Berlin kan jag informera om. Hoppas det stannar till imorgon! TACK Nilla!

 2. Li #
  september 29, 2012

  Härligt! Ångrar nästan lite att det inte blev Berlin mara iår.. Men kanske nästa, staden är grym!
  Massa lycka till nu Tove. Ska bli super kul att höra om ditt lopp! Vila och imorgon kör bara. Håller på dig!
  /Li

  • oktober 2, 2012

   Tack för peppet Li! Ja nästa år får du springa i Berlin, det var magiskt!

 3. MarieV #
  september 29, 2012

  Åh vad roligt! Och vilket uppsving vädermässigt jämfört med Stockholm Marathon, det kommer gå kalas!!
  Heja dig!

 4. Elina #
  september 29, 2012

  Hejja hejja hejja!! Kör så det ryker! Du är grym Tove! Berlin Marathon is on!!

  • september 29, 2012

   Sicket makalöst pepp! Tack!

 5. Peter #
  september 29, 2012

  Du ser supersnabb ut 🙂
  Lycka till och kör hårt.

  • september 29, 2012

   Det låter bra det! Tack Peter!

 6. september 29, 2012

  Hoppas du får en lång natts sömn nu och känslan är på topp imorn! Stort lycka till!

  • september 29, 2012

   Ja nu är det god natt!

 7. Annelie #
  september 29, 2012

  Än en gång stort lycka till i morgon! jag tror på en PB-kapning med minst 9-10 minuter 😉

  • oktober 2, 2012

   Hej Annelie! Tack för peppet!

 8. Mirre H #
  september 29, 2012

  Heja Heja Heja!
  Det kommer gå galant! Du är snabb och snygg, bra kombo.
  Har blivit så inspirerad av dig och din blogg att jag har nu tagit mod att själv anmält mig till Sthlms Marathon.
  Ser fram emot att läsa morgondagens inlägg.

  Kram! Mirre (”peter&eva&lukas”mirre)

  • oktober 2, 2012

   Hej Mirre! Tack för hejaropen! Och vad kul att du ska springa Stockholmsmaran, då ses vi då om inte tidigare!
   Kram.

 9. Lisa #
  september 29, 2012

  Lycka till älskade du!!!
  Du är en rockstjärna❤

  • oktober 2, 2012

   Åh fina Lisa! Tack kära du!

 10. september 29, 2012

  Jag drömmer om att nån dag få en nummerlapp utan nummer, med bara mitt namn på. Såna som eliten får. Det vore niiice.

  • oktober 2, 2012

   Eller hur? En sån stor med bara namnet.

 11. Ida #
  september 30, 2012

  Alltså Tove – du är MEGAGRYM!!! Stort grattis till din supertid! Maran på 3 timmar och det är din andra mara! Du är verkligen en stor förebild för mig, du är en fantastisk löpare! Njut nu av detta och gräm dig inte över de får 9 sekunderna!!!

  • oktober 2, 2012

   Tusen tack Ida! Nu har jag lagt de 9 sekunderna bakom mig. Och du, vad glad jag blir att höra att min löpning kan glädja någon!

 12. MagnusN #
  september 30, 2012

  Tycker också du ska vara riktigt nöjd med den tiden! Du saknar knappast kapacitet för sub3 om man säger så. Du vet att du nu hamnat på Sverigebästalistan för marathon, på 10-15:e plats tror jag. Grattis!

  • MagnusN #
   september 30, 2012

   Förtydligande: årbästalistan ska det vara.

   • oktober 2, 2012

    Hej Magnus! Men så flott att höra detta, tack för infon. Ja, de där sekunderna grämde jag mig över först. För jag hade faktiskt lätt kunnat fixa dem om jag bara vetat… Men nu skiter jag i det. Får se vilket lopp som jag fixar sub3 på, NYC ligger lite för nära inpå. Vi hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS