Info

 Vet inte om vädret har bestämt sig för att utsätta mig för ett slags mentalt experiment/test såhär dagarna innan Berlin. För när jag vaknade imorse kl 05.30 så smattrade inte regnet mot fönstret. Det öste ner. Olle vaknade till när jag var på väg upp ur sängen och frågade med ett tonfall som att han talade till en galen människa: Men ska du verkligen springa i det här vädret? Först tänkte jag att nej, jag kan vara normal idag och springa sista passet på hemmaplan kväll. Men sen kom jag på att nej, det går ju inte. Jag körde kolhydrattömning igår och då är tanken att man kör även dagens pass innan frukost för att sedan börja fylla på med kolhydrater. Och jag vill inte lägga passet senare och gå hela dagen utan rejäl mat (och tvingas äta ännu fler ägg). Dessutom sägs det att man blir mer mottaglig för förkylningar, och det är inte högst upp på önskelistan just nu. Så för att göra en lång utläggning kort: jag klev upp och ”hoppade” i kläderna. Alldeles mörkt ute men regnet upphörde lägligt nog när jag öppnade ytterdörren. Sprang mot centrum, sedan mot Koltorp. Full riggning inför Lidingöloppet vart man än vänder sig.

 För den som är intresserad så kan jag berätta att kl 06.13 börjar det så smått ljusna på Lidingö. Kl 06.23 skulle jag kalla det ljust. Och kl 06.33 stängs gatlamporna av. Totalt sprang jag 10 km, lugnt och skönt med några fartstegringar inlagda.

 Och sen vanlig frukost! Gröt, smörgås, grapefrukt/apelsinjuice och kaffe. Ahh! Hade lite ont i skallen när jag vaknade och även igår men jag tror det beror på mycket jobb och för lite sömn. Nu de sista dagarna här ska jag vara världens snällaste mot kroppen. Jag lovar.

 

 

Kommentarer

6 kommentarer

Post a comment
 1. Anonym #
  september 27, 2012

  THE FORCE WILL BE WITH YOU.
  /m

  • september 27, 2012

   Always. Eller: hopefully!

 2. NIKE #
  september 27, 2012

  Det kommer bli SÅ BRA i Berlin!
  Dina mål kommer nås – du har det som behövs för att nå till toppen!
  Bamse Kramar

  • september 27, 2012

   Sicket pepp! TACK!

 3. MagnusN #
  september 27, 2012

  Lycka till i Berlin. Just do it.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS