Info

 Jag åker till Berlin på fredag morgon. Men jag hann packa här ikväll vilket var skönt. Har hur mycket prylar som helst med mig. Orkade inte gå in i tanken på vad jag exakt ska ha på mig så nu är jag rustad för alla tänkbara humör och väder. Ja, ni ser ju, jag har till och med vantar med mig. Jag hoppas på sol och värme så man inte behöver ha alltför mycket på sig men just nu ger väderexperterna olika bud; allt från sol och 15 grader till havbra, lite regn och sju grader. Skitsamma, vädret spelar egentligen ingen roll. Men jag tycker att jag förtjänar lite sol och vindstilla efter Stockholm Marathon. I övrigt börjar jag bli, javisst, nervös!

Kommentarer

7 kommentarer

Post a comment
 1. caroline77 #
  september 26, 2012

  Ja, stort lycka till! Berlin Maraton är ju ett av de snabbast sprungna maratonen. Jag gissar att du har siktet inställt på en viss tid, eller?

  • september 27, 2012

   TACK! Mitt mål är att slå PB. Jag vet inte riktigt med hur många minuter utan får känna in det på söndag. Beror lite på dagsformen och min fot…

 2. pwallmon #
  september 26, 2012

  Ok Tove, nu tar jag bladet från munnen, har liksom inte kommit mig för tidigare, tycker nästan det är lite pinsamt 😉 men nu måste jag ju önska Dig lycka till! Jag har följt din blogg i ett par månader nu, fick tipset av en löparkompis, och nu, ja nu är jag helt beroende 😉 Jag som aldrig har följt en blogg i hela mitt liv…

  Nu tar du och SPRINGER FÖR LIVET i Berlin!!!! LYYYYYYCKAAA TIIIIIILLLLL!!!

  KRAM (jag kostar på mig det :), för mig känns det ju som om jag känner Dig…)
  Paula
  -en snart 45-årig heltidsarbetande trebarnsmor som hobby-springer och som nu även tränar styrka för brinnande livet, eftersom ”-Tove gör det” haha 🙂

  • september 27, 2012

   Hej! Haha, vilket fantastiskt fint och kul inlägg! Mycket trevligt att du tog bladet från munnen, det är det aldrig för sent för! Jag ska ge järnet i Berlin, det ska bli så jäklans kul. Och spännande. Och nervöst. Och du, kram tillbaka!

 3. september 27, 2012

  Snyggt jobbat! Lite leopard, lite neon och lite svart – man kommer att känna igen dig på gatorna i Berlin. Önskar dig sol, styrka och en massa spring i benen! Kör nu Tove! Pepp och kram!

  • september 27, 2012

   Haha, alltid samma pryttlar! Håll tummarna för mig Eva, håååårt! Kram!

   • september 27, 2012

    Å jag ska hålla dem så hårt jag kan, och för din starka hejarklack så att den inte går vilse på gatorna i typ Kreutzberg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS