Info

 Den här veckan försöker jag undvika att lägga mina små ynka pass på morgonen. Jag vill gärna sova så länge som möjligt och inte trötta ut mig genom att stiga upp i ottan – det är redan fullt ös här i veckan. Således blev det lunchträning idag. Jag valde mellan 2 x 3km eller korta intervaller men bestämde mig till slut för 2 x 3km. Inga konstigheter; 1 km uppjogg ner till Karlbergs slott och sedan 2 x 3km längs vattnet och över till Kungsholms Strand. 4:15-tempo. 1 km nedjogg tillbaka. Dusch och tillbaka vid skrivbordet när alla andra kom tillbaka från lunchen!

 I övrigt så måste jag börja fundera på vad jag ska springa i för kläder i Berlin. Har inte alls hunnit fundera på sånt och vet inte riktigt när jag ska göra det heller. Blir förmodligen sent på torsdag kväll (jag åker på fredag). Skorna är jag på det klara med: Adizero Adios blir det, mina nya blå. Jag kommer även ta med mig mina Boston utifall att.

Kommentarer

4 kommentarer

Post a comment
 1. sophie #
  september 25, 2012

  Hur hinner du få i dig mat när du springer på lunchen?

  • september 25, 2012

   Snäll man som köpte sushi åt mig. Jag äter ALLTID lunch.

 2. Anonym #
  september 26, 2012

  Fin! Man vill alltid vara fin när man springer lopp. Kan du inte ta med en uppsättning kläder för finväder (shorts och linne) och en för lite sämre väder (t-shirt och längre byxor)?

  • september 26, 2012

   Det får bli så! Nu har jag packat ner…typ alla mina springkläder!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS