Info

 Idag behöver jag jobba så jag fick gå upp tidigt för att hinna springa distans innan söndagsruschen kör igång. Just söndagar gillar jag annars att äta frukost i lugn och ro, och sen springa långpass. Men men, idag blev det till att ge sig ut direkt när jag vaknade men å andra sidan skulle jag inte kuta så himla långt idag.

 Om jag kände pepp i benen igår så var det lite mindre av den varan idag. Tempopassen jag springer tar uppenbarligen på krafterna. Men idag var det ingen fart planerad utan mer känna spring i benen. 16 km blev det.

 Det var även premiärpasset i mina nya Adidas by Stella McCartney-tights med de där plastiga bitarna på knät. Först tyckte jag de gnisslade lite ovant när knäna snuddade vid varandra men efter en stund kändes de bara väldigt sköna.

 Spindlarna. Börjar det inte bli för kallt för dem? De skulle också behöva långa tights nu.

 Sen frukost och juice. Idag blev det apelsin+grapefrukt. Grapefrukter är ju så stora och bra för då behöver man inte hålla på att pressa så mycket, och det är bra när man har bråttom. Senare idag blir det nog den dära tomatjuicen. Till sist en vädjan till allmänheten: Alla ni som är eller blir sjuka här i veckan som kommer, det är verkligen jättesynd om er. Men snälla snälla, håll er hemma. Sitt inte och hosta på tunnelbanan, bussen eller jobbet. Tänk på alla oss som ska springa maror eller Lidingölopp nästa helg. Tack.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS