Info

 1. Inhandlat fyra olika sorters alkoholfri löparöl. Tänkte testa dem här framöver och avlägga rapport sen. Idag drack jag en Estrella, tyckte den var riktigt god. Nä, det smakar inte som riktig öl men jag har alltid gillat lätta sorter och därmed är steget till helt alkoholfri inte så långt. Och jag har liksom tappat sugen för alkohol.

 2. Skapat en löpargarderob. Det har varit väldigt stökigt bland mina springkläder, jag har inte riktigt gett dem utrymmet som de kräver. Men idag rensade jag ut gammalt jox så jag fick fler lådor och därmed kunde strukturera upp alla springgrejer. Ordning och reda, underbart! Förlåt men det måste bli ytterligare en kattbild idag, för när jag höll på att fixa med garderoben, vem hittade jag där inne om inte Ali?

Kommentarer

6 kommentarer

Post a comment
 1. Gabriel #
  september 22, 2012

  Alkoholfri öl! WTF!?

  Kolla Uhrbom, han laddar alltid med 2 stora ale och en påse chips inför marorna. Och vinner gör han också. Och efter loppen så blir det pubrundor. För att inte tala om Tarahumaraindianerna. Dom träffas och brygger öl och sedan dricker dom tills det är slut, eftersom dom inte har några kylskåp att förvara överbliven öl i. Dom super och slåss och ligger med varandras fruar. Därefter springer dom i 48 timmar i sträck, olika typer av tävlingar och grejer. Det är rock ‘n roll running det!

  Lycka till i Berlin nu, du kommer krossa!

  • september 22, 2012

   Haha, jag vet! Har läst om det dära. Men…jag skiter i ölen. Chips, choklad och godis äter jag däremot i stora lass. Och så rock´n´rollspringer jag istället. Ja, håll tummarna för mig i Berlin!!

 2. Gabriel #
  september 22, 2012

  Jepp, jag håller tummarna! Sub 3 kommer det bli, det sätter jag en femma på. Om det inte blir nåt strul med vädret eller annat jox.

  • september 23, 2012

   Ahh, sub3. Det är min dröm. Vet inte om det är dags ännu dock. Men ja snälla, håll tummarna. Hårt.

 3. MarieV #
  september 24, 2012

  Löpargarderob är kul att ha. Eller rent av tränigsdito. Jag blir tränings/löparsugen bara av att sortera in grejerna efter tvätten!! Och är man förkyld blir åtminstone jag lite piggare av att titta och klappa på kläderna. Och ja då , det är klart du kommer in under 3h. Är det inte någon klubb som dragit i dig ännu förresten?

  • september 24, 2012

   Åhh, säg inte så – jag blir så nervös! Sub3 är verkligen inte säkert att jag klarar, helt helt ärligt. Det är lite over the top. Men för varje minut jag slår mitt PB så blir jag glad. Får se hur långt det räcker.
   Det där med klubb…nej, det står inte folk på världens längsta kö och jag är själv lite kluven. Låter kul på ett vis men samtidigt, att vara helt fri, det älskar jag på ett vis. Vi får se!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS