Info

 Lördag! Ja ni ser hur glad jag ser ut. Jag gillar lördagar. Vi vaknade och åt lördagsfrukost. För min del var det kaffe, croissant och stor portion gröt. Ett par timmar senare var det dags för det sista lite hårdare passet innan Berlin. Tempopass 5km+5km+5km.

 Gav mig ut i hösten. Första 5 km hamnade snittfarten på 4:25, helt ok då benen behövde lite uppvärmning. Nästa 5km låg snittfarten på 4:17 och sista 5km ökade jag tempot och snittfarten hamnade på 4:04. Man vågar ju knappt säga det för då kommer väl en förkylning, sträckning eller liknande men jag säger det ändå: jag känner mig i form (förutom pyttelite hosta). Jag känner mig stark i benen. Jag känner mig uthållig. Jag känner maximalt pepp! Nu vill jag trolla mig till nästa söndag när jag står där på startlinjen, frisk och redo. Utmaningen denna sista vecka, i alla fall om det kommer kännas som inför Stockholmsmaran, är att ta det precis lagom lugnt. Att ladda. Jag är inte så bra på det. Jag är bättre på att springa.

 Min fot då? Ja, den mår inte lika bra i för sig. Men jag har blivit ganska bra på att förtränga den. Dock, och detta vågar jag verkligen knappt säga, tycker jag att den kanske har blivit lite, lite bättre. De tre senaste passen har jag sprungit i mina Adizero Boston och jag vet inte om det är pga det, men jag tycker mig känna en liten förbättring. Vi får se.

 Juice och dusch. Eller: juice i dusch.

 Miao.

Kommentarer

20 kommentarer

Post a comment
 1. Saga #
  september 22, 2012

  Vad kul att det känns så bra! Jag tror starkt på dig i Berlin. Vad har du följt för träningsprogram? Har du lagt upp det själv eller fått hjälp?

  • september 22, 2012

   Hej Saga,
   Tack för pepp! I julas började jag träna med Anders Szalkais program som finns att köpa på marathon.se. Men sen i våras har jag hjälp av Pekka Kanerva.

 2. september 22, 2012

  Men herregud vilken underbar katt. Vad är det för ras??
  Skön form du ligger inne med, kommer gå fort nästa helg.
  Grymt.

  • september 22, 2012

   Hallå Katarina,
   Devon Rex heter rasen. De är faktiskt helt underbara! Väldigt sällskapliga och trivs bra i par, så vi har två.
   Och du, tack för peppet! Håll tummarna för mig!

   • september 22, 2012

    Jag håller tummarna hårt nästa helg!
    Devon Rex, det ska jag vidarebefordra till min pappa.
    Hans älskade katt försvann på midsommarafton och sorgen är avgrundsdjup.

   • september 22, 2012

    Åh…sorgligt. Läs lite om Devon Rex på nätet, de är rätt bra beskrivna på olika hemsidor. Vi har en kille och tjej som är syskon och de fyller snart två år.

 3. Ida #
  september 22, 2012

  Jag längtar också tills nästa lördag, ska bli väldigt spännande att se vad du springer på! Jag tror verkligen du känner rätt känsla, om man kollar på din pass vore det konstigt om du inte var i bra form! 🙂

  • september 22, 2012

   Det kommer gå jättebra för dig! Jag håller tummarna för dig på lördagen och så får du hålla tummarna för mig på söndagen!

 4. september 22, 2012

  Din katt är underbar 🙂 Och grattis till formen, du är så grym! Trevlig fortsättning på lördagen.

  • september 22, 2012

   Åh tack Nilla! Detsamma, ha en härlig lördagkväll! Krama hunden från mig.

 5. september 22, 2012

  Åh, nu är det nära! Ska bli spännande att följa dig. Jag är dock ganska säker på att det kommer gå strålande för dig! 🙂

  • september 22, 2012

   Ja det är så näääära nu… och för dig också som ska kuta Lidingöloppet! Vi får hoppas det blir en riktigt bra helg för oss båda!

 6. september 22, 2012

  Bara en vecka kvar nu, så spännande!
  Hoppas att du får en bra laddningsvecka nu. Det kommer att gå kanon, jag känner det på mig:)

  • september 23, 2012

   Ja nu måste jag bara hålla mig undan från alla höstbaciller… Det är inte det lättaste. Tack snälla du för pepp! Springer du Lidingöloppet?

   • september 23, 2012

    Nä, hade tänkt det men fick höftböjarskada efter Jubileumsmaran så jag fick prioritera och då blev det halvmaran och Hässelbyloppet.
    Kände att det skulle bli för mycket med de tre loppen på så kort tid då jag inte har kunnat träna som jag vill sedan juli.
    Frustrerande:(
    Och nu när jag äntligen är skadefri är jag förkyld istället (gah!). Hade ju tänkt spränga sub45-gränsen på Hässelby , men nu får vi se:)
    Fast med lite järnvilja och positiva tankar kommer man långt:)

   • september 24, 2012

    Det låter klokt att prioritera. Jag tycker det är viktigt också för att det ska vara kul att tävla. Hoppas du kryar på dig nu, jag blir fullkomligt galen när jag är sjuk! Schas förkylning!

 7. G #
  september 22, 2012

  Din disciplin och dina tider hemsöker mig. Inget positivt för min fragila löparsjälvkänsla.
  Men vem är det på första kortet?

 8. MarieV #
  september 24, 2012

  Eftersom jag troget läser dina inlägg så gott som varje dag, känns det som jag nästan känner dig nu…
  Du köpte ju ett eller flera Lunarglide´s visst? Det gjorde jag också, en lite äldre sort för sisådär två år sedan. Jag fick jätteont under foten efter ung. två månader – Plantar Fascit. Efter en höst av spinning (trist) springer jag inte i den modellen mer, och det har onda har aldrig mer kommit tillbaka (peppar, peppar osv.) Så spring på i dina Boston! Och jättemycket lyckatill i Berlin!

  • september 24, 2012

   Mina heter ju Lunaracer men det är samma material på sulan fast mina är ännu lättare än Lunargliden. De är inte lika stabila som vare sig Boston eller Adios så jag tror det kan ha att göra med det. Men sen ska det ju tilläggas att jag har ökat på min träningsmängd ordentligt och då ökar ju skaderisken. Många har sagt att det är ett under att jag inte fått fler skador… Men jag vet inte varför men det har ta mig sjutton blivit lite bättre i helgen…i så fall har jag sprungit bort det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS