Info

Den 13 oktober smäller det. I alla fall för de som väntat på Gyakusous höstkollektion (samarbetet mellan Nike och Undercover). Då släpps den nämligen på Sneakers´n´Stuff i Stockholm. Jag var där i våras och provade grejer… men det slutade med att jag inte köpte något. Jag gillar kläderna för de är annorlunda jämfört med annat som finns för oss löpare. Men dyrt är det. Jag kan ibland också tycka de känns lite för krångliga. Men i höstens kollektion gillar jag kläderna med bladmönster. Ja, såhär ser det ut:

 Det var det det.

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
  1. september 24, 2012

    Äntligen! Jag har googlat ihjäl mig hur länge som helst efter info om höstkollektionen, och så plötsligt händer det!

    • september 24, 2012

      Dagen innan Hässelbyloppet – du har chansen att sätta PB i en helt ny outfit!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS