Info

 Jag hade inte tänkt köra ett dubbelpass idag men tanken på att kliva ner i t-banan kändes inte alls bra. Jag har liksom sprungit så mycket till och från jobbet att jag nästan blivit kollektivtrafikskygg. Det fina fredagsvädret hade dock försvunnit och det duggade så smått när jag gav mig av.

 Grått var det ute. I för sig lyste jag upp det hela genom min indiska look, ja den här ”yllebuffen” får mig att känna mig lite internationell.

 Samma utsikt som imorse, bara lite annat väder. Jag insåg under löpturen att jag måste förbereda mig mentalt vädermässigt inför Berlin. Jag har liksom tänkt att det kommer vara soligt och varmt, att jag springer där på Berlins gator i bara shorts och sportlinne. Men… ja, det är ju ändå slutet av september och Tyskland ligger inte i södra Europa. Så det blir ju till att packa ner exakt allt. Vem vet? Det kanske blir ösregn och 4 grader varmt. Måste ställa in mig mentalt på exakt allt.

 Totalt 10 km i 4:50-fart. Nu drar jag fram följande fyrtal ur ärmen: familj, mat, godis och film. Trevlig kväll!

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
  1. sophie #
    september 22, 2012

    Vart får du tag i alla dina fina hårband och turbaner?

    • september 22, 2012

      Alla möjliga ställen: American Apparel, Stadium, Naturkompaniet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS