Info

 Fyra grader när jag gav mig av in mot stan så det blev vantpremiär. När jag skulle leta upp vantarna så insåg jag hur många vantar jag använde i vintras då det emellanåt var svinkallt och jag verkligen hade problem med mina förfrysta fingrar. Jag körde lager på lager på lager. Idag fick det dock räcka med ett par. Och i vantar kommer man väl kuta i ca sju månader framåt.

 Den här morgonen. Den var sådär isigt ljusblå. Jag sprang över bron och tog vägen via Värtan och sen en extrasväng ut mot Djurgården. Fint var det, riktigt bra fredagskänsla på vädret. Totalt 13 km, avslutade med kaffe i omklädningsrummet. Funderar på att fixa lite mysigare belysning hit på eget bevåg.

 

Kommentarer

4 kommentarer

Post a comment
 1. G #
  september 21, 2012

  Le 🙂

  • september 21, 2012

   G! Jag får försöka le!
   Men helt ärligt, jag gillar inte att le på kort.

 2. Karin #
  september 21, 2012

  Hej! Jag började läsa din härliga löparnlogg när du var gästbloggare hos Maratonbloggen på SvD. Din löparglädje är underbar. Jag läser den dagligen. Jag springer normalt mycket, men inte lika fort som dig. Just nu är jag gravid och har löparuppehåll. Jag saknar löpningen galet mycket. Din blogg får mig att bli glad i hela kroppen. Tack för härlig löpning som du delar frikostigt.

  • september 21, 2012

   Vilken fantastiskt fin komplimang! Tack Karin, blir superglad av att höra detta! Spännande att vara gravid, du har det finaste som finns där inne i magen. Löpningen finns kvar, det blir ju ännu roligare sen när man fått längta mycket efter det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS