Info

 När jag ska styrketräna med min gymboll så är det som att ta fram en stor godispåse. I alla fall vad gäller Uma. Hon känner typ på lukten när jag ska träna med den, var jag än håller hus så hittar hon mig. Det är i för sig väldigt trevligt, det enda är att det är svårt att prata samtidigt som man gör ”plankan”. Och aningen svårt att göra sit-ups med en 3 1/2-åring fastklistrad på magen. Men det är gulligt när hon hämtar en fotboll och försöker hänga med i rörelserna. Vi körde styrkeprogrammet, som vanligt med mest fokus på bålpartiet.

 När jag var hos naprapat-Kim i måndags så sa han att jag kanske borde köra mer tyngre styrka framöver. Just nu gör jag bara hemmaövningar där jag använder min egen kropp som vikt och ibland även hantlar. Han ansåg att jag kunde behöva styrka med mer vikt/motstånd för att på så vis förbättra min styrka och explosivitet. Hmm, får se hur det blir med den saken. Det är säkert helt sant men jag gillar så att köra low key-styrketräning och framförallt: att köra den hemma. Har jag tid över, då springer jag hellre än drar till gymmet. Men vi får se.

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
  1. Annalys #
    september 19, 2012

    Haha, det ser ut som att Uma och jag har samma frisyr. Bara det att jag är typ tio gånger äldre. Barnasinnet kvar!

    • september 20, 2012

      Det låter som du har en fantastiskt fin frisyr! Det är jag som har klippt Uma, klassisk 70-talslook.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS