Info

 Gooood morgon! Blöta gator men en fin morgon när jag och ryggsäcken gav oss av mot jobbet. Mycket trötta ben idag. Känns att de fick jobba igår kväll. Så jag tog det lugnt, gick inte att göra så mycket annat.

 Förbi Husarviken och byggarbetena – jag tänker ofta på hur bra läge de här husen kommer ha, perfekt löpning runt hörnet! Jag hoppas bara att de inte rör min perfekta grusintervallväg och får för sig att asfaltera den. Jag tog i alla fall en liten extrasväng ut mot Lilla Skuggan. Bara för att det är så fint.

 Sen fortsatte jag mot stan och jobbet. När benen väl hade blivit ordentligt uppvärmda gick det lite fortare. Jag tycker om att få upp farten längs Odengatan, spurta fram och känna doften av stadsmorgonen. Ajöss.

Kommentarer

4 kommentarer

Post a comment
 1. Sofia #
  september 19, 2012

  Hej och tack för en inspirerande blogg! Dina tights på bilden är grymma och jag funderar på att beställa så jag undrar hur de är i storleken?

  • september 19, 2012

   Hej Sofia! Tack, vad kul att du gillar bloggen! Ja åh, visst är tightsen fina? Jag brukar ha small och beställde även dessa tights i small. De passar bra men är lite lite stora upptill i grenen. Men så är det på mig med vissa tights och byxor så jag skulle ändå säga att de har ”normala” storlekar även om jag ev skulle tagit ett par x small i efterhand. Kanske. För i övrigt så passar de bra.

 2. september 19, 2012

  Det är verkligen kul med mönstrade/ färgglada tights. Tur att det äntligen börjar dyka upp mer sånt. Svart blir ju tråkigt i längden 🙂

  • september 20, 2012

   Jaa! Mer färg! Mer mönster!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS