Info

 Idag var det dags för mitt sista långpass innan Berlin. Då vi ska bort på lunch idag så var jag tvungen att gå upp klockan sex för att hinna äta ordentlig frukost innan det var dags att springa. Även idag blev det te och mackor för att vänja magen vid den troliga hotellfrukosten. Sen gick jag och la mig igen och sov till halv åtta då det var dags att stiga upp och göra mig redo. Masserade foten litegrann, fyllde vattenflaskorna och gav mig av. Sprang in mot stan. Det var en galet fin morgon. Dock rejäl motvind på Lidingöbron. Ibland är det lätt att bli förförd av vädret och tänka att man är oslagbar när solen lyser och himlen är blå. Lite så var det idag; jag hade planerat att göra rejäla fartökningar och det var ju det perfekta vädret – men jag kände ganska snabbt att benen var trötta efter gårdagens intervaller. Efter en stunds funderande beslöt jag mig för att inte pressa på utan lyssna på kroppen. Höll istället ett stadigt 4:40-tempo hela vägen. Rutten gick ut till Djurågården, rundade Waldemarsudde, förbi Djurgårsstaden och vände sedan tillbaka i höjd med Vasamuséet, samma väg tillbaka och sen hem mot Lidingö. Blev totalt 31,5 km som känns som ett ganska lagom sista långpass.

 Känner mig trots utebliven fartökning nöjd med helgens pass. Stark och stabil på intervallerna igår och bra distanstempo idag. Åhh, nu är det bara exakt två veckor kvar! Ser fram emot att köra den sista uppladdningen. Ja och sen när jag kom hem åt jag lite yoghurt, drack juice och kaffe.

 Det här vädret hörrni? Det är ju bara för bra.

Kommentarer

4 kommentarer

Post a comment
 1. september 16, 2012

  Tack för ditt grattis inne hos mig!
  Men åh, jag tycker du är grym och din träning har verkligen gått bra inför Berlin.
  Jag hoppas verkligen att foten bättrar på sig, för jag tror att du har något stort på gång!
  Ha en fin söndag!

  • september 16, 2012

   Tack Caroline! Haha, nu blev jag alldeles nervös…Berlin!

 2. Ida #
  september 16, 2012

  Ska bli så spännande att se hur det går i Berlin!! En väldigt trevlig stad 🙂 med de tider du sprungit på under hela sommaren kommer det bli ”lätt” för dig att slå PB!

  • september 16, 2012

   Hallå Ida! Hoppas Berlin var kul och att du fick till härliga springturer, jag älskar att springa på ny mark. Åh ja, jag hoppas så slå PB, är bara så irriterad på min kassa fot!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS