Info

 Jag känner mig hedrad för jag har blivit intervjuad på Mittes proffsiga blogg om hud och hudvård. Jag pratar dock inte så mycket om just hud för det är inte riktigt mitt område. Jag pratar om, tro´t om du vill, att springa. Är du sugen på att läsa? Om ja, klicka här, det är inte svårare än så. För jag har lagt in en modern länk här för er bekvämlighet.

Kommentarer

4 kommentarer

Post a comment
 1. Elina #
  september 16, 2012

  Bra pepp!! Otroligt vad du hinner med! Bra planering antar jag är a och o när man har barn. Du prioriterar såklart familjen ledig tid, är det något annat du fått försaka för att hinna med träningen?

  • september 17, 2012

   Hmm jo, en del har ju fått stryka på foten: jag går mycket mindre i affärer, aldrig någonsin på bio, är inte ute så mycket på restauranger och barer nuförtiden…Men detta är ju helt självvalt!

 2. september 17, 2012

  Coolt! Men som Göteborgare småler jag när du säger att det luktar hav ute på Lidingö. Vilket hav är det som luktar då? 😉

  • september 17, 2012

   Haha, den typiska göteborgarkommentaren! Obs! Jag är gift med en göteborgare så jag är van.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS