Info

Lika bra att ge sig ut på ett rejält kvalitetspass direkt på morgonen så att alla dörrar vad gäller Stockholm Halvmarathon stängs. Tjatade om det hela med Olle igår kväll, varför det skulle vara så bra för mig att springa och varför det inte alls skulle vara dåligt för foten etc etc. Olle höll ju inte riktigt med. Sen kom äldsta dottern in och sa bara till sist: Skippa det där halvloppet imorgon. Och så var det slut på diskussionen och mitt ältande. Men som sagt, att trötta ut mig direkt på morgonen sätter punkt för det hela. Hade planerat ett tempopass men kände för lite variation så jag ändrade planerna till 8 x 1 km-intervaller. Dock i bra och sansat tempo för att inte förvärra foten, det hade jag lovat mig själv. Däremot köra dem med lite kortare vila på en minut. Först 4 km uppvärmning till Lidingöbron.

 Sen lite stretch och dags att köra igång.

 Kändes bra men får hela tiden tänka på foten. Tog det lugnt till en början, sist när jag körde 400-metersintervaller så tog foten ganska mycket stryk av de hela. Nu vågar jag inte gambla med något så nära inpå Berlin. Såhär blev tiderna på de 8 intervallerna (som sagt, en minuts ståvila mellan varje): 4:02/km, 4:01/km, 4:00/km, 3:55/km 3:56/km, 3:50/km, 3:50/km och 3:45/km. Kul att springa intervaller igen!

 Vädret helt otroligt perfekt för att springa idag. Och för att fiska uppenbarligen för det var ganska många som stod och fiskade ute på bron och längs Husarviken.

 4 km hem så totalt 16 km. Gröt, kaffe, juice och så världens godaste bröd/bulle till frukost. Vi har varit i Danmark en del somrar och där åt jag såna galet goda bröd som jag aldrig lyckats hitta här hemma. Men detta var nog det närmaste jag kommit. Jesus kristus vad gott!

 Hmm, om man ändå skulle springa den där Halvmaran? Nu när man är fylld med så mycket bra energi?

Kommentarer

4 kommentarer

Post a comment
 1. Elina #
  september 15, 2012

  Snygga kläder! Vart är topp och shorts ifrån? Köper du dina hårband på american apparel? Schysst morgonpass!! Kör du ståvila mellan kilometerintervallerna eller jogga lätt?

 2. september 16, 2012

  Hej! Jag körde ståvila på dessa. En minut mellan varje. Och så kläderna: svart linne från Casall och ovanpå det kort t-shirt från Nike. Shorts från Adidas. Jag köper många hårband på American Apparel men just detta var Stadiums egna märke. Vi hörs!

 3. MarieV #
  september 17, 2012

  Du skulle gjort det…sprungit halvmaran alltså. Vädret var fantastiskt, och publiken likaså.
  Hoppas att det blir lika bra för dig nere i Berlin!

  • september 17, 2012

   Hade det inte varit för foten…då hade jag såklart kutat! Hoppas det gick bra för dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS