Info

 Vilken dag! Världens bästa häng på stan med familjen och precis innan vi skulle åka hem (och jag till slut accepterat att det inte blir någon halvmara för mig och foten), vem ser jag då kuta förbi mig om inte…Isabellah Andersson! Det hela gick lite fort och jag var precis på väg över gatan med liten dotter så tyvärr hann jag inte fatta mig och ropa lycka till. Men det var hon i alla fall, som med stor ryggsäck, grön jacka och spänstiga steg sprang Sibyllegatan ner kl 14.54. Mäktigt! Tur att jag hade kameran nära till hands. Håller tummarna för henne i detta nu. En helt annan sak, den här ostaffären på Nybrogatan, för er som inte varit där – gå dit. Oerhört effektivt om längtar efter Paris. Idag öppnar de även en butik på Götgatan.

Kommentarer

One Comment

Post a comment
  1. september 15, 2012

    Jag spottade också henne idag. Mötte henne under uppjoggen. Fast det var kanske inte riktigt lika oväntat ändå 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS