Info

 Kom hem. Fick sånt akut behov av att springa med White Stripes i öronen. Att rensa ut huvudet, fylla det med musik och låta vinden få in helgkänslan i kroppen.

 Sprang 10 km i 4:44-fart. Och tackade gudarna för att det är Berlin Marathon och inte Lidingöloppet jag ska springa om två veckor – vänsterfoten gillar inte att ta i i uppförsbackar, i alla fall inte på framfoten. Jag insåg också att det börjar bli kallt om händerna när jag springer. Jag lyckades förfrysa mina händer för ett par vintrar sen vilket gör att de blir alldeles vita och tappar känseln bara jag står vid kyldisken i mataffären. Så det är dags att ta fram löpvantarna.

 För övrigt så har jag fått ett enormt kokossug. Kokos i alla former. Var på jakt efter vit choklad med kokos i men insåg att det är fler än jag som blivit besatta av den, för den var slut överallt. Men detta kommer käkas ikväll:

 Imorgon är det Stockholm Halvmarathon och jag har ett enormt pepp att springa. Men ändå känner jag mig tvingad att stå över, foten är verkligen inte i skicket den borde vara och jag vill spara allt jag har till Berlin. Men alla ni som kutar: LYCKA TILL!

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS