Info

 Alldeles för få timmars sömn i natt. Inspelning som höll på till långt in på natten. Och ovanpå det mycket jobb i veckan. Men ändå, när man sovit sådär lite så är det som att tröttheten inte hunnit slå rot i kroppen än så jag klev upp när klockan kvittrade, och så på med springkläderna. Benen verkade faktiskt tycka det var rätt skönt att pinna på de 10 kilometrarna till jobbet. Huvudet däremot längtar efter vila och häng med familjen.

 Det luktade höst när jag sprang. Löv som börjat multna så smått. Igår kväll hörde jag folk prata om orkan och oväder men det märkte jag inget av. Bara fin höst. Dusch och ombyte. Här nedanför ser ni hur jag ser ut idag när jag inte har löparmundering på mig. Tröjan jag har ullar något enormt och står jag någon närmare än en meter så är den personen också plötsligt ullig. Varning helt enkelt.

 Vad händer ikväll då? Jodå, det blir en brakkväll på stan; restaurang och klubb och hela rasket. Nä, herregud. Vilken mardröm. Det enda det blir är gos, god mat, godis, film, ostbågar och glass i stora lass. Och mer gos. Måste bara ta av mig ulltröjan först.

Kommentarer

4 kommentarer

Post a comment
 1. september 14, 2012

  Låter som en kanonkväll! Fredagsmyset är ju ändå speciellt:)
  Själv hoppas jag på ett underverk att kroppen undviker den stundande förkylningen, så att jag kan springa halvmaran imorgon.
  Ha en fin helg!

  • september 14, 2012

   Håller tummarna för dig och bort med förkylningen!

 2. Karin #
  september 14, 2012

  Snyyyggggg tröja!
  Trevlig helg.

  • september 15, 2012

   Ohh! Tack Karin!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS