Info

Kommentarer

4 kommentarer

Post a comment
 1. september 14, 2012

  Tove, har du inte svårt att somna sen? Jag är så pigg på kvällen om jag springer sent. En annan fråga; har du tränat dig till att kunna springa på morgonen? Jag är superseg och funderar på att alltså träna mig till det långsamt genom att först bara stiga upp tidigt och sen ta promenad och sen börja jogga efter en vecka eller så…

  Tacksam för svar 🙂

  • september 14, 2012

   Hej Caroline! Jag hade lite svårt att somna men det var för att jag hade så mycket jobbtankar i skallen… Jo, det där med morgnarna. Jag vet inte men jag har nog förhållandevis rätt lätt för att gå upp. Efter tre barn så tycker jag man är ganska van vid att vara uppe tidigt. På vintern är det tuffare när det är kolsvart ute och sängen är så varm och mysig…. Jag tror dock man måste hitta ett upplägg som passar en själv och som känns kul och inte bara kravfullt. Kanske kan man springa någon morgon i veckan om man tycker det är svårt. Eller kanske passar lunchen bättre för vissa? Men jag tror det är superbra att göra som du säger, börja vänja dig vid det så smått. En promenad som sen blir till kort jogg som sen blir till…

 2. Saga #
  september 14, 2012

  Hej!
  Har nyligen hittat din blogg och blir jättepeppad!
  Jag undrar om du aldrig känner dig rädd när du springer på natten eller tidigt på morgonen? Jag vill gärna göra det men är rädd att möta skumma typer.

  • september 14, 2012

   Hej Saga! Jippi, vad roligt att höra! Jo, på vintern tycker jag det kan vara lite läskigt. Man får ju tänka lite på var man springer. Men helt ärligt så tycker jag egentligen inte det känns farligare att kuta sent än att rent allmänt vara ute på stan sent. Men sen är det en fördel att vara snabb och stark! Vi hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS