Info

 Idag på lunchen var jag för första gången i mitt liv hos en naprapat. Kim heter han, fick tipset från min träningsvän Magnus. Det hela kändes väldigt proffsig och bra, ni vet känslan av att man är i trygga händer. Han gick igenom kroppen och sen fick jag akupunktur i vänstra foten och vaden. Det var väldigt spännande det hela. Kändes helt otroligt precis efteråt, att smärtan faktiskt mildrats ordentligt. Det är såklart tillfälligt och skadan är ju inte på något vis borta, men ändå. Sedan tejpade han även min fot hårt, som ni ser på bilden, och det kändes väldigt skönt att gå på. Det som han försöker med nu inför Berlin är att mildra det onda så att jag kan gå, springa och använda foten på så rätt sätt som möjligt för att inte snebelasta och ytterligare förvärra. Längre fram så får man ju djupa i det hela, vad som kan vara orsaken. Delvis kan det ju såklart vara överbelastning men jag vill också att han kikar närmare på mitt löpsteg. Men det får vi ta sen. I övrigt så vägrar jag att bromsa in just precis nu, det blir ju ändå en naturlig minskning av träningsmängden här om någon vecka. Redan nu tar jag bort dubbelpass som känns som att de tar mer än de ger, även om det är trist. Idag kommer jag t ex inte köra något dubbelpass utan låter mina trötta ben vila sig till imorgon. Istället körde jag lite styrka efter maten. Utomhus. Den 12 september. Det är inte dåligt.

Kommentarer

3 kommentarer

Post a comment
 1. september 12, 2012

  Virker bra og fornuftig! Lytte til kroppens signaler 😉

  -Løpe langt med et smil om munnen-

  • september 12, 2012

   Hej Ståle! Ja, jag får försöka göra det…men det är svårt, vill just nu springa långt och mycket! Lycka till på Oslo Marathon!

   • september 13, 2012

    Good good! Vet det ikke er lett. Jeg vill også bra løpe og løpe nå. Men ”sparer” overskudd til oslomaraton. Tusen takk 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS