Info

 Idag har benen fått vila. Jag försöker tänka att det bildas massa ny kraft när de får pusta ut litegrann, och det känns ju bra. Och även om jag gärna hade sprungit en sväng idag så tror jag att foten uppskattat vilodagen. Som regel brukar dock armarna få jobba när benen vilar så det var bara att hoppa upp i chin-ups-stången här ikväll. 100 chins avverkades till White Stripes takter – dock ej på raken för då hade jag varit världsmästare i chins vid det här laget eller hur?

 Sen gjorde jag juice. Det känns extra bra att göra juice på äpplen som är sådär lite skruttiga och som ingen riktigt vill äta annars. För övrigt så hostas det till höger och vänster om mig på dagarna och jag har själv någon lite snuvig känsla. Därför oerhört viktigt att köra vidare med juicefestivalen.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS