Info

 Kom av mig lite med mina chins i somras då jag var på Gotland och bara hade den ondskefulla stången att hänga i, ja den som plötsligt trillade ner med mig i. Men nu ikväll efter köttet och bearnaisesåsen så kom chins-lusten plötsligt över mig. Bäst går det när man har publik som hejar. Totalt 60 stycken.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS