Info

 Vaknade till sol och sju grader. Blev första löppasset i långärmad tröja sen jag vet inte när. Idag stod tempopass på schemat. Först 3 km uppvärmning i lugnt tempo för att låta kroppen vakna till liv.  Det var så fint ute. Träden sådär gyllene av höstsolen. Framme vid Lidingöbron var det dags att sätta igång med tempointervallerna. 5+5+5 km med ca 1 minuts vila mellan varje block. Första 5 sprang jag på 4:25/km och sprang då genom Värtan och förbi Gärdet. Måste sett ut som att jag var på väg att missa världens viktigaste möte när jag sprang där med ryggsäcken i full galopp. Knappt en minuts vila. Nästa fem höjde jag tempot och låg på snittfart 4:17/km. Kändes bra! Är så tacksam att jag känner mig som mig själv igen och då tänker jag på andningen som bråkat med mig. En minuts vila och sen sista fem km i 4:16/km. Tiderna låg helt enligt plan, hade hoppats på aningen lägre på sista fem men då det var en del backar så känner jag mig nöjd.  Sen fem km nedjogg på väg till jobbet, dessa i 4:57-fart. Totalt 23 km. Yeay! Och nu…frukost!

Kommentarer

8 kommentarer

Post a comment
 1. september 6, 2012

  Grymt imponerande morgonpass, som jag skrivit tidigare pallar jag inte kvalitétspass på morgonen och lägg dessutom till ryggsäck på det så tycker jag motståndet blir ännu högre! Maran under tre timmar så småningom blir som en promenad i parken så småningom som du tränar!

  • september 6, 2012

   Åh tack Staffan. Tyvärr känns det inte som en promenad i parken ännu men jag kämpar vidare…en dag, då ska jag sub3!

 2. Ida #
  september 6, 2012

  Verkligen grymt! Som sagt , är verkligen imponerad över att du klarar av så tuffa pass innan frukost! 🙂

  • september 6, 2012

   Tack Ida! Hoppas det gick bra för dig idag, hoppas på en rapport snart!

 3. anette #
  september 6, 2012

  du är min idol!!! jag säger det igen, du är grym! vilken inspiration jag får av dig. Jag tycker att jag springer bra och mycket, men oj va jag ligger efter. Nu jäklar ska jag öka…. 🙂 Lycka till i Berlin!!!

  • september 6, 2012

   Anette! TACK! Blir väldigt glad om jag kan inspirera någon litegrann. Jag kutar ju mest på för mig själv och skriver om det. Öka försiktigt och ja snälla, håll tummarna för mig i Berlin!

 4. Elina #
  september 8, 2012

  Skriver som nedanstående talare! Imponerande morgonpass! Jag önskar att jag kunde få in bra kvalitetsträning på morgonen och före frukost för att vara tidseffektiv i vardagspusslet. Äter du ingenting alls eller dricker före start på morgonen? Äter du sen middag/kvällsmål på kvällen före?

  • september 8, 2012

   Hej Elina! Nä jag äter eller dricker inget på morgonen men ser till att äta lite mackor eller yoghurt på kvällen så jag verkligen inte somnar småhungrig. För mig funkar det men just med morgonpass är det ju väldigt olika vad man pallar med och gillar. Jag tror nog jag skulle prestera bättre om jag sprang åtminstone ett par timmar senare men jag får göra på det här sättet i och med att jag har tre barn och mycket jobb. Och så gillar jag att springa på morgonen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS