Info

Var på konferens idag. Konferens! Låter så oerhört proffsigt. Det gjorde att jag befann mig mitt inne i city och därmed fick springa därifrån när det var dags att bege sig mot dagis. Bytte om på en minitoalett och sen iväg.

 Rätt mäktig och märklig känsla att springa sådär mitt bland shoppingstråken.

 Kände mig som en udda fågel när jag kom rännandes nerför Hamngatan, dessutom fotograferandes i farten. På tal om udda fågel: bilden här nedanför som jag tog på Sibyllegatan tycker jag säger så mycket om att vara löpare i stan. När man zickzackar sig fram så snällt och försiktigt man kan – och så får man ändå den här blicken. Det är liksom en blandning av irritation och total oförståelse i den. Som att man vore helt galen som sprang.

 Jag fortsatte Lidingövägen fram, bland härliga lastbilar och avgaser.

 Såg många roliga grejer på vägen. Bland annat blev jag omkörd av den här lilla ”bilen”:

 Sen hemma hos barn och katter. Totalt 9 km i 4:51-fart. Tack för idag benen, fötterna, lungorna, hjärtat och alla andra organ som kämpat på. Bra jobbat!

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS