Info

 Jag sa ju nyligen i ett inlägg att det gäller att passa på att njuta av att springa i shorts innan kylan kommer. Men å andra sidan, när jag tittar på mina nya tights så blir jag rätt sugen på att det ska bli kallt. Ja, typ redan imorgon.

 De första kommer från Adidas by Stella McCartney och det jag gillar allra mest med dem är den här lappen som liksom nästan ser ut som skinn. Men det är det inte, det är någon slags plast och det tycker jag är kul för det är ju så fel. och så är de väldigt sköna på.

 Det andra paret kommer från Nike och dem har jag visat här förut. Men det som är extra tjusigt med dem är såklart leopardmönstret som är precis lagom framträdande men också blixtlåset och det tunnare materialet vid vaden. Åh jäklar, blir sugen på att dra ut och kuta i detta nu när jag tittar på dem!

Det tredje paret är ett par tights från Gina Tricot. Jag har en del tights från dem nu och som jag sagt förr, här snackar vi ingen superkvalité utan även detta par har mer känslan av ett par strumpbyxor. Men inte mig emot. Jag gillar för övrigt batikmönstret.

Kommentarer

3 kommentarer

Post a comment
 1. tuffanna #
  september 6, 2012

  Vilka skönheter! Det är så fint när även en sport/löparstil känns personlig, inte bara ens vardagliga stil. Varför inte liksom? Mer mode i löparspåret, tycker du gör ett riktigt bra jobb där!

 2. Peter #
  september 7, 2012

  Wow, du får springa ännu fortare med dessa på dig för att komma undan alla beundrare 😉
  Finns de i herrstorlek 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS