Info

 Solen går upp kl 05.55 i Stockholm på den här tiden av året. Men det är ändå som att solens strålar sprider lite ljus tidigare än så för det är ljust när jag kliver upp ännu tidigare för att köra morgonpass. Det tackar jag för. Idag en fin dag, ljust blå himmel.

 Uppvärmning följt av spänsthopp och utfallssteg. Idag med hemmagjord skumgummibit under hälen. Sedan 20 minuters tröskel. De senaste gångerna jag sprungit har jag passerat en hurtig man som också verkar ligga i hårdträning och så även idag. Idag blev det ett premiärhej. I övrigt tungt pass och jag fick inte riktigt upp farten som jag brukar. Hemma är barnen lite förkylda och häromdagen när jag sprang kände jag tydligt av att det var tungt att andas. Kanske något skräp i kroppen, Pekka trodde jag kanske har lite svullnad i slemhinnorna men i övrigt mår jag bra, ja förutom foten då. Men jag kämpade på även om det inte var ett av mina bästa tröskelpass.

 Efteråt stötte jag förresten på min tröskelpasskompis igen, den svarta keliga katten!

 Påminner mig själv om att njuta av att springa i shorts och t-shirts. Snart är det långärmat och långa tights och vantar och dubbla vantar och mössor och halsdukar och dubbla lager och trippellager och rånarluvor som gäller.

Kommentarer

9 kommentarer

Post a comment
 1. Karin #
  september 5, 2012

  Hua! Vill inte tänka på vintern med bylsiga kläder och kyla.
  Sprang intervallstege igår. Jag var död efteråt.

  • september 5, 2012

   Bra jobbat Karin!

 2. MarieV #
  september 5, 2012

  Om man får fråga….hur ser ett hemgjort hälskydd ut? Hur tjock skumgummibit då?

  • september 5, 2012

   Ja, detta undrade jag också. Men jag tog till slut en dån där tvättsvamp man har i köket/badrummet för att skura handfat. Och så klippte jag ut en bit – men tog bort den hårda ytan först! Sen gör man ett hål för det onda partiet och så tejpar man fast biten på hälen. Detta för att minska belastningen på det onda området.

   • MarieV #
    september 6, 2012

    Åh f-n. det bir nog till att prova!

 3. sophie #
  september 5, 2012

  Hittade precis din blogg, länkad från sofia springer på elle. Herre vad inspirarande, blir så springsugen! Du har helt klart fått en ny trogen läsare

  • september 5, 2012

   Åh vad roligt att höra! Kul att du är här Sophie!

 4. Tanja #
  september 5, 2012

  Hej! Vill börja me o säga att jag gillar din blogg.. Bra inspiration till att ge sej ut o kuta fast man egentligen vill nått helt annat.. Men nu till min fråga: vilket e ditt bästa tips för att bli av me den där lilla kulan på magen som man så lätt får som kvinna..??

  • september 5, 2012

   Hallå Tanja! Men vad roligt att du gillar bloggen, tack! Hmm, magen. Ja det är ju lätt att få den där kulan, särskilt efter att man fått barn tycker jag. Jag är ingen expert men tycker just att löpning i kombination med magövningar ger bra resultat. Och så kanske inte äta godis, glass och jox varje dag utan försöka hålla det till helgen? Jag försöker göra det men inte för att jag tänker på vikten utan för alla färgämnen och skit. Jag kör en del magstyrka, främst på min gymboll; raka och sneda sit-ups, benlyft och en övning där man ”krummar” ihop magen och sen kör en armhävning, sen ”krummar” igen osv. Sen gör jag benlyft etc. Fortsätt spring och gör magövningar i kombo? Basalt svar men typ det som funkar…finns ju tyvärr ingen mirakelkur! Vi hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS