Info

 God morgon! Blev inget hårsvall när jag sprang till jobbet idag. Däremot så blev det 10 bra kilometer. Hade egentligen velat köra ett tröskel- eller tempopass nu imorse men då jag ska till Pekka och göra lite tester idag så är det bättre att köra ett hårt pass efteråt dvs ikväll. Sprang genom stan och alla oändliga väg- och byggarbeten. Jag kommer snart bli kompis med byggjobbarna på olika ställen då vi ses så gott som varje morgon när jag kutar förbi.  Annars är idag en sån där dag då man tackar gudarna för att det finns smink. Jag såg så trött ut när jag kom fram till jobbet men vips hade jag borstat bort tröttheten med lite puder.  I övrigt så jobbar  jag med en budskapströja idag. Vad gäller peace, kärlek, förståelse och sånt jox så ska jag nu vara allvarlig och säga att jag tycker jag blivit en snällare människa sen jag började kuta mycket. Inte för att jag tror att jag varit känd som något slags rötägg innan utan jag tror främst det handlar om att jag blivit lite snällare mot mig själv. Alla de där milen jag stoppar in i kroppen gör mig liksom lite mer accepterande. Förr kunde jag förstora upp alla möjliga saker men nu känns det lättare att skaka av sig saker och ting. Kanske är det den meditativa kraften i löpningen, jag vet inte.

 Såhär ser mitt skrivbord ut efter att jag sprungit.

 Och såhär ser det ut på golvet vid mitt skrivbord. Massa olika väskor, ryggsäckar, strumpor och skor. Idag ser det ändå rätt prydligt ut med bara ett par löparskor.

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
  1. september 4, 2012

    haha det ser nästan exakt likadant ut vid mitt skrivbord, en löparryggsäck, löparskor och två tote-bags med vanliga kläder som blivit kvarlämnade. Snart har jag mer kläder på kontoret än hemma.

    • september 4, 2012

      Jag har tur som har en snäll man som jobbar på samma ställe och som släpar massa väskor åt mig fram och tillbaka… annars vet jag inte hur det hade sett ut – eller hur jag hade sett ut! Du får helt enkelt börja kila stadigt med någon på jobbet, enda lösningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS