Info

 Månen fortfarande uppe när jag kom ner till Lidingöloppsspåret. Startade denna morgon med 11 km jogg. Tog det lugnt för att känna in foten så det var inget fokus på tiden. Känns nästan ingenting när jag blivit varm men som sagt, det är oftast efteråt stelheten kommer. Fin morgon och trots den tidiga timmen så var det en del löpare ute.  Framme vid Karins Backe så fick mina hyggligt nya Lunarcer veta att de levde. Det har uppenbarligen regnat en hel del på Lidingö i helgen så jag fick vadspringa i två decimeter högt vatten där några meter. 

Sen hem till gröt. Tyvärr hade mjölken under helgen förvandlats till fil så jag fick äta gröten på ett medeltida vis dvs bara gröt (dock inkl. banan, det hade man inte på medeltiden).  Ser gott ut va?

 

 

Kommentarer

3 kommentarer

Post a comment
 1. Malin #
  september 3, 2012

  Snygga tights!! Vart köper man sådana månne??

  • september 3, 2012

   Hej Malin! man köper dem på Gina Tricot! Dock är detta vårens modell men jag har även köpt höstens variant som också är fina: http://www.ginatricot.com/cse/kollektion/active-sports/ccollection-cactivesport-p1.html#product_153675
   Jag gillar dem. Kostar bara 199 kr. Ska tilläggas att de lite har känslan av ett par strumpbyxor och inte riktigt samma kvalité som ett par dyrare tights. Men vad sjutton, de funkar – även om jag inte skulle ta dem på ett marathon.

   • Malin #
    september 3, 2012

    Tack, dom var riktigt fina dom du länkade till oxå!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS