Info

 Finns inget härligare än att vakna upp på landet. Särskilt när det var nära ögat att vi inte ens kom iväg pga galen trafik igår kväll. Men till slut kom vi med båten, anlände vid tolv på natten till Visby och framme vid huset någon timme senare. Men. Jag sms:ade en massa med Pekka igår. Jag har ju haft lite känning i min vänstra fot i någon vecka. Inte när jag sprungit utan mer en stel känsla precis efteråt. Från början under foten men sedan har det förflyttat sig till utsidan av foten. Jag har ju tränat rätt hårt hela sommaren så därför bestämde vi att jag tar två vilodagar här i helgen. Kan inte tänka mig något tråkigare. Jag såg fram emot att springa mina rutter på Sudret igen, en sista känsla av sommar. Men å andra sidan är det bara dumt att inte låta foten vila och bli ordentligt bra, det fattar ju jag med. Jag tror till och med resten av kroppen kan behöva det innan jag kör vidare inför Berlin Marathon. Så istället för löpning körde jag hela mitt styrkeprogram i mitt lilla gym jag anordnat här nere. 

Stången hängde kvar där den skulle.  Och bollen och mattan låg på sin plats. 

Jag satte på mig en truckerkeps för att komma i stämning och körde igång.  Jag körde den där Cindy-övningen men chins istället för pull-ups, armhävningar och knäböj. Jag körde inte i tjugo minuter men ett antal repetitioner innan jag gick vidare med alla mina styrkeövningar på bollen. Plankan, armhävningar, sit-ups, rygglyft och en massa annat.  Kan inte förklara hur sugen jag är på att springa. Känns så snopet när jag såg fram emot alla mina favoritrundor här nere. Men jag vet. Ibland måste man ta det lugnt. För att kroppen ska orka. Återhämta sig och ladda om. Nu håller vi tummarna för foten. Så länge får jag knata runt såhär och det är inte så dålig sommarkänsla på det heller:  Och om några timmar är det istället dags för högklackat och bröllop! Kommer dock ta av mig de högklackade skorna under bordet på middagen, var så säkra. Allt för foten.

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
  1. MagnusN #
    september 2, 2012

    Kanske dags att gå till en idrottsmassör och få lite massage på vaden..tror det kan finns nån muskelspänning där som gör att foten tar extra stryk. Access rehab är bra har jag hört.

    • september 2, 2012

      Tack Magnus, bra tips!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS