Info

 Hallå! Jag kutade hem efter jobbet. Med den jäkla datorn på ryggen. Men med min fantastiska Stockholm Marathon-tröja på kroppen. Jag måste erkänna att jag känner mig lite stolt när jag springer i den. Från början tyckte jag den var så ful men… nu gillar jag den, trots den trånga halsen som mitt huvud knappt kommer igenom. (Och jag har inte ett megahuvud! Måste vara tusentals människor som inte tar sig igenom hålet.) Jag gillar också att se andra som springer runt i den, som en liten klubb för alla oss som inte springer i en riktig klubb. I alla så sprang jag iväg Odengatan fram. Det känns som att sätta på sig ett par glasögon som ser genom folk när jag springer i stan nuförtiden, jag börjar bli rätt vass på att parera och förutse hur folk kommer röra sig. Zickzack, zickzack. När jag kom en bit fram på Valhallavägen så insåg jag att det är Coldplay-konsert ikväll.  Jättelång kö och fullt hullabaloo. Jag sprang vidare och tänkte på att det är oerhört sällan jag springer med musik nuförtiden. Det var ett tag när jag plötsligt började med det, framförallt på mina långpass, jag kunde knappt tänka mig att kuta 35 km utan musik i öronen. Men efter Stockholm Marathon så var det som att jag hittade tillbaka till löpningen utan musik, vet inte vad det var som hände men på sista tiden har jag inte haft någon lust att lyssna på musik medan jag springer. Bara White Stripes eller Jack White som jag är beroende av. Sprang ut mot Kaknästornet och en snurr där och sen genom Värtan, över Lidingöbron, en extrasväng runt Kyrkviken och sen hem. 16 km med 4 kg på ryggen. Hemma stod Olle redo att ge sig ut på sin löptur så det var bara hej och hej då i dörren. Imorgon bitti blir det ingen löpning för på lunchen ska jag springa intervaller med Micke på jobbet. Benen får vila till dess, det kan de behöva när jag springer med he-man. I övrigt så åker vi till Gotland imorgon kväll för vi ska på bröllop. Ska bli så kul! Och jag ser fram emot att få trampa på gotländsk mark igen. Ett långpass på lördag och ett tempopass på söndag hoppas jag hinna med. Nu: packa!

Kommentarer

12 kommentarer

Post a comment
 1. augusti 30, 2012

  Själv nöjer jag mig med ca en timmes promenad i lugnt tempo varje kväll.

  • augusti 30, 2012

   Det är inte heller dåligt.

 2. augusti 30, 2012

  Det var rena rama campingen utanför Stadion när jag cyklade förbi i morse!

  • augusti 30, 2012

   Jag såg till och med några som satt och häckade redan igår em när jag sprang hem!

 3. MarieV #
  augusti 31, 2012

  Men du måste ju ha träffat några tusen som var på väg för att hämta sin nummerlapp till Tjejmilen!
  Nummerlappsutdelningen är alltid i Danicahallen (vid Östermalms IP) och brukar vara lite stökigt med folk, och parkeringsplatser. IOM Coldplay var det kaos…

  • augusti 31, 2012

   Just det ja, det är ju också på gång. Jag skulle sprungit Tjejmilen men nu blir det bröllop på Gotland istället. Ska du springa? I så fall, lycka till!

 4. augusti 31, 2012

  Jag såg flera såna där tröjor i går, alla möjliga färger dessutom, antar att det är från olika år. Man blir lite avis alltså. 🙂

  • augusti 31, 2012

   Anmäl dig nu!

   • augusti 31, 2012

    Jag är inte mogen ännu, men det lär ju komma. Ska bara få till sub35 först.

   • september 1, 2012

    Aha, sub35. Det är hårt!

 5. MarieV #
  augusti 31, 2012

  Japp! och tack! Tjejmilen är en bra uppvärmning till halvmaran, men visst skulle du också springa den…som uppvärmning till Berlin?

  • september 1, 2012

   Jag vill och tror jag kör halvmaran men är inte säker. Beror lite på hur kroppen mår.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS