Info

 Vilken fröjd för ögat! Och fötterna! Idag på lunchen köpte jag nya strumpor, älskar dessa från Nike. och sen när jag kom hem så hade mina nya blå Adios och handflaskan jag beställt dykt upp. Jag har en sån flaska sen tidigare och har börjat köra med den istället för vätskebälte på mina långpass. Känns liksom snabbare, enklare…coolare! Och skorna, titta på dem. Fick snudd på binda fast mig här hemma för att inte springa ut en tredje gång här ikväll. Men imorgon bitti. Då smäller det. Var tvungen att göra en invägning:  Lite irriterande att de vägde aningen mer än mina gamla men det kanske är de där lapparna i skon.  Hursomhelst,jag kör blått i Berlin!

Kommentarer

3 kommentarer

Post a comment
 1. Leif #
  augusti 30, 2012

  Åhh nya grejer, det finns inget bättre!

 2. augusti 31, 2012

  heja dig tove!!!

  • september 1, 2012

   Tack Emi! Kul att du börjat blogga på Wonderwall också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS