Info

 Sprang till dagishämtningen. Vet inte hur länge sen det var jag tog t-banan, kanske håller på att sätta något slags personligt rekord. När jag kom ut så insåg jag att det var riktigt sommarvarmt och bannade mig själv som tagit tights. Jag hatar att springa för varmt klädd, särskilt med dator på ryggen. 10 km i 4:46-tempo blev det. Väl hemma gjorde jag dagens apelsinjuice med massa ingefära. 

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS