Info

 Rrrrring! Klockan visade på 05.20 och det var dags att hoppa upp för att köra tröskelpass. Jag hoppade dock inte upp ur sängen, gled snarare lite motvilligt ur den då natten varit stökig med vandrande barn och egendomliga drömmar. Fast jag vet att det bara är de där första minuterna som tar emot och känns tidiga, när jag väl fått på mig skorna brukar tröttheten gett vika. Tio minuter senare klev jag ut genom dörren men klev in igen. Kollade termometern och insåg att det bara var fem grader ute. Jag drog på mig en långärmad tröja för första gången på evigheter och sen började jag uppvärmningen. Nere vid Kyrkviken svävade dimman ovanför vattnet och båtarna såg ut som kvarglömda rester av sommaren. Jag satte igång med spänsthoppen och sen iväg. Om det gick enkelt sist så var det en annan känsla idag. Kämpade på mina 20 minuter men benen kändes tunga och jag kom inte upp riktigt i samma sträcka som sist. Men ett bra pass var det, när det är sådär lite tungt kan jag ibland känna att det ger desto mer. Om inte annat mentalt. 

Kommentarer

12 kommentarer

Post a comment
 1. augusti 28, 2012

  Verkligen imponerande att du orkar köra tröskel utan frukost i magen! Och så tidigt. Inspirerande!

  • augusti 28, 2012

   Men sen är jag vrålhungrig kan jag lova!

 2. Leif #
  augusti 28, 2012

  Går man upp 05:20 för att träna är man antingen: 1) Småbarnsförälder, eller: 2) Spritt språngande galen.
  🙂

  • augusti 28, 2012

   Kan man vara båda?

 3. Mikaela #
  augusti 28, 2012

  Burr… det var starkt av dig! Imponerad!

  • augusti 28, 2012

   Tack för pepp Mikaela!

 4. Gabbi #
  augusti 28, 2012

  Vilka snygga tighta! Var kommer de ifran?

  • augusti 28, 2012

   Ett par gamla från Stadium, deras egna märke…två år sen kanske tyvärr… Det är mer gymtights egentligen och jag tycker ofta Stadium har fina såna. Håll utkik, kanske kommer fina mönster här i höst!

 5. Karin #
  augusti 28, 2012

  @leif: eller både nr 1 och nr 2 😉

  Alltså, du är sjukt strukturerad. Jag blir så imponerad. Skulle vilja vara sådan själv. Ska nog öva på det och ställa klockan…tidigt….vilket år som helst.

  • augusti 28, 2012

   Haha, precis vad jag skrev Karin! Jo, rätt strukturerad är man – på gott och ont. Det gäller att ha en väckarklocka som man gillar.

 6. augusti 28, 2012

  Nu fattar jag varför jag aldrig ser dig när jag cyklar till jobbet. Du har kanske sprungit på samma cykelbana, men cirka två timmar tidigare…

  • augusti 28, 2012

   Haha. Jag har tänkt detsamma, att jag aldrig ser dig! När jag springer till jobbet är det rätt tidigt, inte halv sex men halv sju… Men hem borde vi stöta på varandra ngn gång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS