Info

 Efter en stor presentation som man lagt ner massa energi och tankar på finns det inget skönare än att springa. Springa bort från just alla tankar, alla idéer, logik och resonemang. Springa! Och lukta och lyssna. Så det gjorde jag idag. När presentationen var slut runt fem bytte jag om i bilen. Tur vi har tonade rutor där bak. Sen sprang jag ut långt på Djurgården, snurrade runt där och sen mot Lidingö, över bron och hem. Blev en bra mängd, totalt 20 km i 4:42-tempo. Har haft lite ont i min vänstra fot men hittills har det alltid blivit bättre över natten. Från början var det under foten, i hålfoten, men det har blivit bättre. Idag kände jag istället av lite på utsidan. Jaja, alltid är det något! Får sova på saken.

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
 1. oktober 9, 2012

  Jag hittade precis din blogg via en annan blogg och jag måste bara säga wow vilken härlig och inspirerande blogg. Blir lika sugen varje gång jag går in och läser här att själv ge mig ut och kuta:) Blev lite nyfiken på vad det är för kamera du har blir så fina bild????:)

  Keep up the good work!:)

  • Tove #
   oktober 9, 2012

   Hej Sarah! Åh välkommen, vad roligt att du gillar bloggen! Min kamera heter Panasonic Lumix DMC-FT4. Den ät stöttålig och klarar också om man råkar tappa den i vattnet, villket ju är bra om man är ute och kutar i vildmarken. Lite sämre är den när det är dåliga ljusförhållanden. Vi hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS