Info

1. Tvätthögen. Den försvinner aldrig. Hur mycket vi än tvättar och viker så är den konstant. Och den var ju rätt stor redan innan om man säger så, vi har ju så att säga tre barn. Och nu med alla mina miljarder träningslinnen och strumpor och tights… det är bara att ge upp. Den blir aldrig mindre.

2. Alkoholintaget. Jag dricker mycket mindre. Nej, det handlar inte om att jag inte ”unnar” mig ett glas vin om jag är sugen på det, det gör jag gärna. Det handlar om att jag inte tycker det är lika gott längre. Åh så tråååkigt, tycker ni säkert nu, gud vad präktigt. Och ja, så kan man ju tycka om man är 19 år och tycker att alla måste dricka för att ha kul. Men jag skiter i vad andra tycker, jag dricker det jag är sugen på. Just nu är det gärna löl.

3. Städningen. Vi bråkar mindre om detta. Förr gick jag och plockade undan saker stup i kvarten. Jag levde med disktrasan i hand så att säga. Olle och jag hade ganska olika syn på vad som var städat och det var svårt att hitta mellannivån där våra ideal kunde mötas, och vem som hade rätt vet jag inte. Nu hinner jag inte bry mig på samma sätt längre. Jag springer istället och när jag kommer hem vill jag vara med barnen. Så det är lite stökigare men det har gjort att vi automatiskt hittat en nivå som vi båda känner oss nöjda med.

4. Skorna. Jag har blivit oerhört intresserad av platta men snygga skor. Pallar inte utsätta mina ömtåliga löparfötter för höga klackar varje dag. T ex imorse så tog jag på mig ett par fina skor med rätt höga klackar. Efter att jag lämnat på dagis gick jag raka vägen hem igen och bytte till de här små foträta mockasinerna.

Kommentarer

6 kommentarer

Post a comment
 1. Leif #
  augusti 27, 2012

  Känner igen mig i alkoholbiten, dricker väldigt måttligt numera och håller mig helst till folköl. Drack en starköl i fredags och reagerade på att det smakade sprit. Och i lördags var jag på fest helnykter, kände mig som en mormon instängd i ett BigBrother-hus.

  Förresten jag tror jag skymtade dig på torsgatan i morse strax innan 9. 🙂 Du och nån blond man slank in genom en dörr vid Bonnierhuset. Kan ha varit nån annan också. Kände mig som en internetstalker och skämdes lite.

  • augusti 27, 2012

   Haha det var jag! Du får gasta till mig nästa gång!

 2. Karin #
  augusti 27, 2012

  Hihihi, igenkänningsfaktor på alla punkter och ett stort Gilla på dem 🙂
  och så befriande att du visar och skriver om verkligheten, tvätthögar och mindre med städning! En eloge till dig för det. Jag får nämligen kli på alla bloggar som visar upp sina pimpade hem och outfits. Sådana liv i perfektion finns ju inte. Eller de kanske inte springer???? För hur kan de isf hinna både att lägga tid på spring och ett hem
  I perfektion? Omöjlig ekvation om du frågar mig.

  • augusti 28, 2012

   Nä det går faktiskt inte att få ihop allt. Man får välja har jag insett. Försöker man göra allt blir man inte lycklig. I alla fall inte jag… Länge leve tvätthögen!

 3. G #
  september 25, 2012

  Hej! En fråga tills du får tid och lust. Om att hitta balansen hemma. Tränar din man Olle lika mycket som du alt. lägger ner mycket egen tid på andra intressen? Och i så fall, gjorde han det även innan du startade med din intensiva träning?

Trackbacks & Pingbacks

 1. Belöning | Hos Viktualia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS